Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp: április 22. vasárnap – Különleges energiákat hordoz ez a nap!

Napi horoszkóp: április 22. vasárnap – Különleges energiákat hordoz ez a nap!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Kissé elszabadulnak az érzelmeid az irányításod alól. Az az intenzitás, amit most érzel, nagyon magával ragadó lehet, de még mindig nem érzed azt a fajta mélységet, amire igazán vágysz. 

Ha egyedülálló vagy, találkozhatsz valakivel októberben, aki jelenetős hatással lesz az egész elkövetkező életedre. Ha kapcsolatban élsz, akkor úgy érezd, hogy valóban egy hullámhosszon vagytok a pároddal.

Hirdetés

Kos

Hagyd, hogy a fantáziád segítségével felrázd az eddigi állapotokat. Döntsd el, hogy mekkora mértékű változást tudsz eszközölni, ami még nem kavarja fel a szeretteid életét körülötted. Az intuíciód segíteni fog, hogy kitaláld, mi lesz a járható út.

Bika

A hangsúlyt most a sikerre, a hírnév megszerzésére és a partnerkapcsolatokra helyezed. Az intuíciód segít, hogy észrevedd, egy barátodnak erős lelki támogatásra van szüksége. Egy kicsivel több figyelmet szentelve neki, sokat segíthetsz a helyzetén.

Ikrek

Vedd a fel a kesztyűt és foglalkozz egy nehéz üggyel. Sokkal jobban fogod érezni magad, ha végre pontot teszel a végére. A képzelőerőd szárnyra kaphat egy jó javaslat után. Lehet kissé csalódott leszel, hogy nem úgy fognak történni a dolgok, ahogy azt te elképzelted.

Rák

Keresd fel azt a távoli személyt, aki nagy valószínűséggel beszélni szeretne veled. A kreativitásod szárnyra kap és segíteni fog egy döntés meghozatalában. Mások visszajelzései szintén támogatólag hatnak most. Szánj egy kis időt ezek feldolgozására.

Oroszlán

Lehet, hogy akadályozva leszel abban, hogy egy szeretett személy figyelmét felkeltsd. Úgy érezheted, hogy ez az ember most valamiféle álomvilágban él. Ne told magad túl erősen, de győződj meg róla, hogy ebben a világban ő is rólad fantáziál.

Szűz

Fordíts nagyobb figyelmet egy szeretett személyre, nagyra fogja értékelni az idődet. Egy barátod hirtelen meglepő változáson megy keresztül. Hogyan tudod kezelni ezt az újfajta szemléletet?

Mérleg

Nagyon érzékeny oldalad fog előbújni egy mélyebb beszélgetés során. Úgy érzed, hogy egy családi probléma könnyen megoldható, ha mindannyian közös nevezőre tudtok jutni. Tedd meg a javaslataidat.

Skorpió

Pontosan érezni fogod, hogy mi az, amit most tenned kell, és erre meglesz a képességed is, szóval jobb, ha akcióba lendülsz a megvalósítás felé. Egy szeretted ezt már előre megérezte, ami a köztetek lévő különleges kommunikáció miatt van.

Nyilas

Olyan helyzetbe kerülsz, ahol elkerülhetetlen, hogy egy problémát egy teljesen más szemszögből közelíts meg. Először is vedd számba a lehetőségeket, majd beszélj mindenkivel, aki érintett az ügyben, hogy nyugodtan, közösen oldhassátok meg, így senki nem sérül.

Bak

Mondd el a véleményedet, de számíts rá, hogy nem lesz részed nagy egyetértésben. Sokkal nehezebb lesz dűlőre jutni, mint gondolnád, sőt meglehetősen különböző álláspontot képviseltek, de valahogy mégis meg kell próbálnotok együttműködni.

Vízöntő

Légy tudatosabb. Időnként hajlamos vagy feldarabolódni és összezavarodni a különféle furcsa helyzetekben, amikbe te kevered bele saját magad. Alaposan vizsgálj meg egy adódó lehetőséget, mert lehet, hogy nem az, aminek elsőre látszik.

Halak

Úgy érzed, hogy rengeteg erőt vagy képes meríteni a környezetedben történő eseményekből, de meg kell, hogy értsd, hogy valójában te magad adod most ezt az energiát a környezetednek és azt érzékeled visszasugározni. Egy jó ötlet pattan ki a fejedből, ne vedd figyelmen kívül.

tudasfaja.com

Hirdetés