Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp 05.07.- Alaposan felforgatja mindenki életét ez a hétfő, Rákok, Ikrek,...

Napi horoszkóp 05.07.- Alaposan felforgatja mindenki életét ez a hétfő, Rákok, Ikrek, Szüzek, Bakok nagyon figyeljetek!

Újabb hétfő, újabb hét… senkinek nem könnyű újból elkezdeni egy kemény hetet, de mégis muszáj. Ez a hétfő azonban nagyon izgalmas lesz mindenki életében, bőven lesznek ugyanis történések…

Kos

Az igényeiről őszintén és szívesen beszél. Ennek köszönheti, hogy a tervei másokat is lelkesítenek, és arra ösztönöznek, álljanak Ön mellé a megvalósítás során. Felejtse el a megszokásokat, merjen új utakra tévedni és meglepő megoldásokban gondolkodni. A kreativitása nem ismer határokat, a lelkesedése pedig lehetetlent. Nincs egyedül, ne féljen hát a kihívásoktól. Ha eléri a céljait, ne feledkezzen meg a segítőiről, egy köszönömért hálásak lesznek.

Bika

Használja a kapcsolatait arra, hogy előrelép. Remek lehetősége nyílik erre a mai napon, de egyedül nem sikerülhet. Gondolkodjon el azon, kiben bízhat, és ki tud a segítségére lenni. Ami az Ön számára érdekes, másokat is elgondolkodtathat és izgalomba hozhat. Így aztán együtt indulhatnak el valami új felé, közösen tanulva, elbukva majd újra talpra állva végül győzedelmet arathatnak a végén.

Ikrek

Eljött a napja, hogy olyan kérdésekkel foglalkozzon, melyek már régóta ott motoszkáltak legbelül, de valahogy sem ideje, sem energiája nem volt arra, hogy beleássa magát a témába. Tudásvágyban nincs hiány, így könnyedén sajátítja el a tanulandókat és szívesen olvas utána azoknak az információknak, melyekre szüksége van. Ha pedig mindez még a szakmájába is vág, a karrierje szempontjából sem elvesztegetett percek, melyeket erre fordít.

Rák

Ne térjen ki a nehézségek elől, mert azok most szinte maguktól megoldódnak, ha kellő figyelmet fordít rájuk. Nem lesz ez mindig így, ezért ne engedje ezt a napot kárba veszni. Vegye elő azokat az ügyeket is, melyek a fiók mélyén lapulnak elintézetlenül. Hivatalos eljárások során türelemre is szüksége lesz, de képes lesz megőrizni a nyugalmát és így lezárni a nyitott kérdéseket. Családon belül is számíthat a szerencsecsillagára.

Oroszlán

A világ csak arra vár, hogy Ön felfedezze. Annyi energia lapul Önben, hogy az akár két embernek is elég lenne, így érdemes felfedezőútra menni. Ne felejtse, ha ketten vannak, dupla akkora az öröm. A partnere, barátja szívesen tartana Önnel, csak hívnia kell. Így nem csak az új megismerése okozhat boldogságot, de a kapcsolatuk elmélyülése is. Szép napot zárhat, ha nem irányítani szeretné, hanem élvezni.

Szűz

Birtokában minden tudásnak ideje meghozni a döntést. Azt, amelyet már oly régóta halogatott és oly sokan várnak már. Tudassa az érintettekkel, akik a határozottságát és elszántságát látva nem fognak kételkedni, elfogadják azt. Ön pedig végre megkönnyebbülhet, hisz kimondta azt, ami már régóta foglalkoztatta. Ne legyen könnyelmű, ha vásárolni indul, vigyázzon a zsebében, táskájában hordott értékeire.

Mérleg

Tele energiával ébred, ne hagyja, hogy a felesleges idegeskedések és a viták ezt felemésszék. Használja ki ezt a napot arra, hogy végre a kezébe veszi az irányítást és a saját elképzelései megvalósításába fog. Eredményesen zárhatja le nyitott ügyeit, és ha most kezd bele valami újba, nem állhatnak az útjába akadályok, addig küzd, míg legyőzi azokat. A siker édes íze még több erőt ad Önnek a folytatáshoz.

Skorpió

Ideje tisztázni a családon belüli félreértéseket. Remek kapcsolatteremtő képességének köszönhetően akár a döntőbíró szerepét is felvállalhatja annak érdekében, hogy végre béke legyen. Az elmúlt napok másról sem szóltak, minthogy mindenki hajtogatta a maga igazát, de nem hallgatta meg a másikat. Ültesse le a vitázó feleket egy asztalhoz és kézbe véve az irányítást teremtsen rendet. Ne habozzon ítéletet hozni, ha minden információval rendelkezik.

Nyilas

Nem okoz gondot, hogy a rutin feladatait ellássa, de egy új kihívásba könnyedén beletörhet a bicskája. Ezért ne is kezdjen bele, tűnjön bármilyen remeknek is az ötlet, maradjon a tervezésnél. Készítse elő a megfelelő lépéseket, keresse meg az ideális segítőket és álljon össze az ütemterv. Ha már eddig elhaladt, elégedetten dőlhet hátra, hiszen innen továbblépni már sokkal könnyebb lesz a megfelelő pillanatban.

Bak

Végre egy olyan nap, amikor sikereket érhet el, nem azon kell gondolkodnia, hol rontotta el. Testileg, lelkileg egyensúlyba került önmagával, elsősorban ennek köszönheti azt, hogy képes összpontosítani az Önre váró feladatokra. A figyelem pedig elengedhetetlen feltétele az eredményes munkának. Használja ki ezt a mai napot arra is egyúttal, hogy új célokat tűz ki maga elé, hisz ez tarthatja lendületben.

Vízöntő

Új ismeretségek jöhetnek az életébe, melyek akár elmélyülnek, akár nem, egy rövid ideig mindenképpen élete fontos részévé válnak. A kérdés most csak az, milyen irányba tereli ezeket a kapcsolatokat. Ne aszerint értékelje ezeket az embereket, hogy a hasznára válhatnak-e, sokkal inkább engedjen utat az érzelmeknek. Nem zúdíthatja a vállukra a gondjait, ahogyan a megoldásokat sem tőlük kell remélnie.

Halak

Akkor könyvelheti el a mai napot sikeresnek, ha az előkészületek során nem takarékoskodott a munkájával. Így már csak apró kiigazításokat kell végrehajtania és máris borítékolható az eredmény. Ha azonban az elmúlt hetekben nem fordított kellő figyelmet és energiát a munkájára, most nem ússza meg a számonkérést és bizony az sem kizárt, hogy bizonyos feladataival nem készül el időben, hiába az ideges kapkodás.

tudasfaja.com

loading...