Kezdőlap EGÉSZSÉG Napi 15 perc gyakorlat otthon, és lapos lesz a hasad! Mutatjuk hogy...

Napi 15 perc gyakorlat otthon, és lapos lesz a hasad! Mutatjuk hogy csináld!

Minden nő álma az, hogy lapos, és izmos hasa legyen, azonban azért, hogy ez valóra válhasson, tenni is kell érte. Ha nem szeretnél edzőterembe izzadni, végezd el otthon az alábbi gyakorlatokat!

Nagyon egyszerű gyakorlatokat mutatunk, próbáld ki, és elégedett leszel az eredménnyel! Ha nem szereted a felüléseket, akkor ezeket a gyakorlatokat pont neked találták ki.

Ezekkel a gyakorlatokkal erősítheted az alsó hasizmot, és a mély izmot, így végleg búcsút mondhatsz a lógó hasnak.

Melegíts be, majd hetente 4-5 alkalommal végezd el a gyakorlatokat, és máris laposabb lesz a hasad.

Feküdj hanyatt, a tenyeret lefelé tartva tedd magad mellé a kezed, majd hasból próbáld felemelni mind a két lábad a képen látható szögig. Ezután engedd vissza, és ismételd meg a műveletet még 30-szor.

Feküdj oldalt, támaszkodj félkönyékre, majd a felső lábad emeld fel, és engedd vissza. 30-szor ismételd meg a műveletet mindkét oldalon.

A biciklizés a combokat, és az alsó hasizmokat is erősíti. Most megtanulhatod, hogy kell szabályosan végezni a gyakorlatot, ahhoz, hogy a leghatékonyabb legyen. Feküdj hanyatt, az egyik lábad húzd fel, a másikat pedig tartsd a talajjal párhuzamosan. Közben mind a két karod tartsd mell magasságban kinyújtva. Egy percig biciklizz minél tempósabban.

A plank az egyik leghatékonyabb edzésforma, az össze izmodat erősíti. Feküdj hasra, majd vállszélességű támaszban tartsd meg magad a könyöködön. A tested párhuzamos legyen a talajjal, vigyázz arra, hogy ne emeld ki túlságosan, vagy lógasd le a feneked. 30-60 másodpercig próbáld kitartani a pózt.

A plankból kiindulva végezd el az oldalra kifordulós, felemelkedős gyakorlatot. Támaszkodj meg az egyik kiegyenesített karodon, a másikat tedd csípőre, majd menj vissza újra az alap-plankba. Mindkét oldalra végezd el 20-20-szor.

tudasfaja.com

loading...