Kezdőlap EZOTÉRIA Nagy nyári szerelmi horoszkóp, amikor mindenki élete megváltozik!

Nagy nyári szerelmi horoszkóp, amikor mindenki élete megváltozik!

Ki ne lenne kíváncsi arra, hogy mi vár ezen a nyáron a szerelem terén? Most megtudhatod, hogy mikor jön el a herceg fehér lovon, mikor kérik meg a kezed, vagy leselkedik-e rád egy szakítás.

Kos

-nagy változások várnak rád a következő hónapokban. A szerelmi életedben végre megszűnik a bizonytalanság. Az egyedülállók életébe beköszönt a szerelem, akik pedig bizonytalan párkapcsolatban éltek, nagy döntés elé kerülnek. Annyi biztos, a végén minden jóra fordul.

Bika

-ragyogó lehetőségek várnak rád. Érdemes azonban tisztáznod magadban, hogy mit vársz el egy kapcsolattól, mire van szükséged ahhoz, hogy boldog legyél. Az egyedülálló Bikák meghatározó jellegű találkozókon vehetnek részt.

Ikrek

-ha eddig kérdéseid voltak a párkapcsolatodat illetően, most végre pontos tehetsz a sok kételkedés végére. Az idén nyáron minden kérdésedre választ kapsz, és végre megnyugodhatsz. Az egyedülállók életében igen szerencsés, és örömökben gazdag hónapok következnek.

Rák

-kisebb káosz alakulhat ki a szerelmi életedben, úgy érezheted, hogy a kapcsolat, amibe vagy már nem kielégítő számodra. Fontold jól meg, és dönts okosan. Az egyedülálló Rákok egy megbízható, és gondoskodó partnerről álmodoznak. Ha nagyon koncentrálsz befele, az Univerzum teljesíteni fogja a kívánságod.

Oroszlán

-szerelemben, romantikus pillanatokban gazdag nyarad lesz. Úgy érezheted, hogy az élet számodra csodálatos, a legszerencsésebb ember vagy a Földön, hiszen szeretsz, és szeretve vagy. Élvezd a nyarat, és ha lehet, ne hozz komoly döntéseket. Az egyedülálló Oroszlánok legyenek nyitottak, hiszen nagy lehetőségek várnak rájuk ezen a nyáron.

Szűz

-ezen a nyáron lehet olyan dolgok derülnek ki, melynek hatására minden megváltozhat a párkapcsolatodban. Gondold jó át a dolgokat még mielőtt hirtelen döntéseket hoznál. Az egyedülálló Szüzek nem tesznek túl sok erőfeszítést azért, hogy párt találjanak, de nekik így is bejön az élet.

Mérleg

-sokat kell dolgoznod a kapcsolatodon, hogy fent tudd tartani az egyensúlyt, és megőrizd a lángot. Itt az ideje nekifognod. Az egyedülálló Mérlegek jobb, ha elfelejtik a kalandokat, titkos viszonyokat, mert könnyen lebukhatnak. Fektessenek nagyobb energiát inkább a saját belső világuk ápolására.

Skorpió

-légy barátságos, és nyitott, beszélgessetek sokat a partnereddel, így minden eddig felmerülő problémát könnyen rendezhettek. Menjetek kirándulni, kapcsolódjatok ki, töltődjetek fel pozitív energiákkal.
Az egyedülálló Skorpiók most mindent megtesznek azért, hogy felkutassák a nagy Ő-t.

Nyilas

-komolyabb döntések időszaka következik. Elszámolás, felelősség, érett gondolatok fogják jellemezni a nyarad. Próbálj józanul gondolkozni, és igyekezz érett döntéseket hozni. Az egyedülállók egy utazás keretén belül megismerkedhetnek valakivel, aki komoly hatással lesz a jövőjükre.

Bak

-itt az ideje, hogy új energiákat vigyél bele a kapcsolatodba. Élesszétek újra a tüzet, és ebben érdemes a partnered segítségét is kérned. Az egyedülállók jobb, ha élvezik a nyarat, és feltöltődnek, hiszen ősszel komolyabb változások várhatnak rájuk.

Vízöntő

-kisebb konfliktusokra számíthatsz a kapcsolatodban, ezért jogosan vágysz a nyáron egy kis magányra. Tisztázd magadban, hogy mit is szeretnél. Az egyedülállókra nagy változások várnak, komoly döntések elé kerülhetnek, még az is lehet, hogy összeköltöznek valakivel.

Halak

-varázslatos nyár vár rád, minden tökéletes lesz, hiszen a szerelmeddel teljesen egy hullámhosszon lesztek. Az is lehet, hogy egy házassági ajánlat leselkedik rá.
Az egyedülálló Halakra romantikus, és szenvedélyes pillanatok várnak. Jó, ha mindig nyitott szívvel, és szemmel járnak.

loading...