Kezdőlap EZOTÉRIA Nagy energiák mozdulnak meg júliusban! Minden csillagjegy élete megváltozik a júliusi horoszkóp...

Nagy energiák mozdulnak meg júliusban! Minden csillagjegy élete megváltozik a júliusi horoszkóp szerint!

Hirdetés

Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul az életed júliusban, akkor most megtudhatod, hiszen a nyár második hónapja mindenki számára nagy változást ígér!

Kos (március 21 – április 20) – A Kosra egész júliusban az lesz a legjellemzőbb, hogy majd szét veti őt az energia, minden tervedet sikerül most megvalósítani, olyan elánnal veted magad bele a dolgokba, hogy nincs, ami vagy aki megállítana. Igaz, a Kosokról általában el lehet mondani, hogy ügyesen állítanak embereket és helyzeteket maguk mellé, de ezekben a hetekben most aztán valóban minden a te javadat szolgálja. Annak ellenére, hogy sokan a nyár közepére már teljesen kifáradnak, nálad ennek nyoma sincs, akár mibe fogsz bele, arannyá válik a kezed alatt. Az egész július során tele leszel jobbnál jobb ötletekkel, amihez ráadásul még olyan embereket is találsz, akik ezek megvalósításában minden segítséget megadnak. Amire oda kell figyelned azért ezekben a hetekben, hogy ne hajszold túl magad, szoríts időt a családodnak és a pihenésnek is, mert így tudsz majd az év többi részében is a csúcson maradni.

Hirdetés

Bika (április 21 – május 21) – A Bikának sok gondot és kellemetlenséget okoz a nyári időjárás, nehezen viseled a meleget és a gyakori változásokat is. Valami oka nyilván van ennek a különös érzékenységednek, érdemes mindenképp utánajárni, lehet, hogy az immunrendszered kissé meggyengült, és talán ideje, hogy változtass az életmódodon. Ebben a hónapban igazán nem jelent gondot, hogy sok gyümölcsöt és zöldséget fogyassz, ezzel valószínűleg helyre is állíthatod az egyensúlyodat. Az idei július számodra egyébként is egy olyan hónap lesz, ami azzal telik, hogy az egész életedet tekintve megerősítsd magad a magánéletedben és a munkahelyi pozíciódban is. Nagyon fontos, hogy maradj mindig optimista, azt értsd a dolgokból, amit valóban jelentenek, és ne gondolj beléjük sem többet, sem kevesebbet. A legjobb időszak arra, hogy kivedd a nyári szabadságodat, és ha van rá mód, a családoddal, pároddal együtt kerekedjetek fel egy kis kiruccanásra.

Ikrek (05.22 – 06.21) – Nagyon tevékenyen telik az Ikrek számára ez a hónap, szinte teljesen gondtalanul töltöd el az egész Júliust. A környezeted is igen szívesen tölti veled az időt, mert jó passzban, remek formában vagy, így azt fogod észrevenni, hogy majdnem minden napra jut egy meghívás. Fogadd el mindenképp ezeket az invitálásokat, nagy esélyed van arra, hogy olyan emberekkel találkozhatsz, akikkel még közös jövő vár rád. Ez vonatkozik a szerelmi életedre is, mert az egyedül élő Ikreknek most nagyon úgy tűnik, kedvez a Július, eredményes lehet a párkeresés. A munkáddal, jövőddel kapcsolatosan is rátalálhatsz olyan személyekre, akik nem csak egyengetik az utadat, de új dolgok létrehozásában is kiváló partnerek lehetnek. Ezek a hetek alkalmasak arra, hogy megfelelő időben a megfelelő helyen lehess, és egészen kiválóan fogod kiaknázni a kínálkozó lehetőségeket, alkalmakat.

Rák (06.22 – 07.22) – Ha a Rák jegyében születtél, biztos lehetsz benne, hogy ez a hónap számodra a szerencse és a boldogság heteit hozza el. Olyan lehetőségekkel találod magad szemben ezekben a hetekben és napokban, amik az ember számára egy életben csak nagyon ritkán adódnak. Légy nagyon megfontolt, körültekintő, rágd át a dolgokat és úgy dönts, hogy az egy hosszú távú befektetés lehessen anyagilag, erkölcsileg is, minden szempontból. Mivel már Július első napjai ilyen remekül indulnak, hatalmas lendületet kapsz ettől és dőlni fognak belőled a kreatív, használható ötletek, amelyekkel igen jó pozícióba is feltornázhatod magad. A bolygók egymáshoz való viszonya talán neked fog a leginkább kedvezni ebben a hónapban, semmiképp se szalaszd el ezt a remek alkalmat, hogy fizikailag és lelkileg megalapozd az év hátralévő részét. Ha ügyes vagy, olyan nyugalmat és békességet árasztasz magadból, ami ragad másokra és ettől az egész életed, a körülményeid mind tökéletesen harmonikussá válnak.

Oroszlán (07.23 – 08.23) – Amennyiben Oroszlán csillagjegyű vagy, adok egy jó tanácsot, a hónap kezdeti szakaszában legyél körültekintő és figyelj a körülötted zajló történésekre, a téged körülvevő emberekre. Akár a magánéletedben, de akár a munkahelyeden is adódhatnak olyan problémák, amikor a gond féltékenységből ered. Lehet ez szerelmi témájú, de valószínűbb, hogy inkább egy kollégáddal kerülhetsz összetűzésbe, aki az előmeneteledre, a sikereidre féltékeny. Semmiképp ne válaszolja a „támadó” stílusában, mert az nem vezet sehová, ezt már biztosan te is tudod. A legjobb lenne leülni és átbeszélni a dolgot, ami ellentétet vált ki köztetek, de ha nem jutsz dűlőre, akkor úri ember módjára lépj tovább, hagyd elcsendesedni a vihart. ne hagyd, hogy a benned szunnyadó Oroszlán felülkerekedjen a békés éneden, Élj tudatosan a magad értékrendje szerint és semmi esetre ne térj el ettől más kedvéért, ha biztos vagy az igazadban és abban, hogy jó irányba tartasz.

Szűz (08.24 – 09.23) – A Szűz igen nagy erőbedobással indult neki a nyárnak, vigyázz, nehogy a munka rovására menjen a szokottnál nagyobb lazaságod. A te csillagjegyedre nem jellemző a felelőtlenség, lébecolás, persze mindenkinek szüksége van néha arra, hogy kicsit eltérjen a tőle megszokott viselkedéstől és nem lehet örökké csak felsőfokon égni. Minden esetre légy körültekintő, nehogy kellemetlen meglepetés érjen. A hónap második hetétől egyébként is kiváló alkalmad nyílik arra, hogy bizonyítsd a rátermettségedet és a tehetségedet megcsillogtathasd, így turbózd fel magad, mert szükség lesz minden energiádra, tehetségedre főleg ha olyan munkát kaptál, amit többen együtt kell, hogy megoldjatok. Nagyon jó irányító vagy, ezért a többiek számítanak rád, ezt ne felejtsd el. Végül is minden jól alakul, az egész Július egy nagyon tevékeny és termékeny hónap lesz számodra, megtérül az energia befektetésed minden téren. A családtagjaid melletted állnak és amint túl leszel ezen a feladaton, jó lenne egy hosszabb -rövidebb nyaralást beiktatni, ahol ki is tudod magad pihenni és módod nyílik feltölteni magad új energiákkal.

Mérleg (09.24 – 10.23) – Mérleg létedre egyszerűen sziporkázóan jó hangulatban és remek formában leszel egész Július során. A környezetedet rendre ámulatba ejted, olyan leszel, mint egy energiabomba, ráadásul a dolgaid is kiválóan alakulnak a magánéletedben és a hivatásoddal kapcsolatban is. Tele vagy pozitív energiákkal, az optimizmusod töretlen, rég nem voltál ilyen elégedett és boldog. Hogyha most lehetőséged van a munkahelyeden előrelépni, akkor ez a legkiválóbb alkalom, egyszerűen nem tudsz hibázni. Ne feledkezz meg viszont arról, hogy a te életedben is vannak olyan helyzetek és dolgok, amiket azért hosszú távon meg kell oldanod, ez kell ahhoz, hogy valóban minden téren a tökéletesség felé haladhass. Ilyen például, hogyha kapcsolatodban nem vagy biztos, netán kimondottan rosszul érzed magad, akkor lépni és változtatni kell, mert semmi értelme tovább húzni ezt az ügyet.

Skorpió (10.24. – 11.22.) – Rengeteg apró öröm és boldog pillanat vár a Skorpióra Július havában. Ahhoz persze, hogy ez a boldogság maximálisan felhőtlen legyen, némi önvizsgálatot érdemes már most a napokban tartanod. Meg kell értened saját magadat, tudnod kell, hogy mit is keresel, mi jelenti neked a boldogságot, mitől nyugszik meg a lelked. Tudjuk, hogy a Skorpió állandó menetelésben van, ritka az olyan időszak, amikor nem izgat semmi, de ha megismered saját magad és 9nmagaddal harmóniába kerülsz, akkor a te életed is teljes és nagyon boldog lesz. nagyon hasznos lehet számodra, ha elmész egy olyan közösségbe, ahol akár a jóga módszereivel, akár egyszerű relaxációs gyakorlatokkal segíted a belsőd feltárását, de ugyan ezt autodidakta módon is meg lehet tanulni és gyakorolni. Mérd fel, hogy mire jutottál az év kezdete óta és mik azok a teendők, amiket a boldogulásodhoz most Júliusban mindenképp el kell végezned és meg kell lépned. Fontos, hogy kizárólag a lényeges dolgokra koncentrálj, ne aprózd el az erődet, így sokkal messzebbre jutsz és már a hónap közepe felé hallatlan eredményeket érhetsz el.

Nyilas (11.23. – 12.21.) – A Nyilasnak nem csak mozgalmas, de igen érdekes napjai, ami a munkát illeti, nagy változások előtt állhatnak a jegy szülöttei. Nagyon észnél kell lenned, hogy egyrészt ne zökkenj ki a megszokott kerékvágásból, e mellett pedig minden apróságra oda kell figyelned. Mivel a Nyilas gyakran esik abba a hibába, hogy hamar és könnyen enged az indulatainak, erre most ebben a hónapban különösen próbálj meg odafigyelni és igyekezz a fontos lépéseidet, reakcióidat kontrollálni. Ezzel megelőzheted, hogy nagyobb hibát kövess el, hogy simán menjenek a dolgaid. A személyes életedben is felmerülhetne k megoldandó kérdések, amelyeknek most a végére kell járni, nem feltétlenül a párkapcsolatodra vonatkozik ez, lehet inkább baráti, munkatársi viszonyaidat kell rendezni néhány ponton. Július utolsó hete már teljesen felszabadult és felhőtlen lesz, minden kényes kérdést meg tudsz oldani, de el is fogsz kellően fáradni, ezért azt ajánlom, erre az időpontra próbáld beiktatni a szabadságodnak legalább egy részét.

 

Bak (12.22. – 01.20.) – Remek formában talál a Július a Bakokra, igen sok boldog órában és örömteli pillanatban lesz részed, ami saját belátásod szerint is már nagyon rád fér. Az év egyik legszebb és legkellemesebben töltött hónapja vár rád, szinte teljesen gondtalanul telnek ezek a hetek. Ha megteheted, most menj szabadságra, nyaralj, pihenj még akkor se hagyd ezt ki, ha éppen pár nélkül élsz most, mert remek lehetőségek adódnak most neked, hogy ismerkedj, és megtaláld a neked megfelelő társaságot. Élj úgy ezekben a hetekben, ahogy az neked a legkellemesebb, és azt is tartsd szem előtt, hogy most ami a munkádat illeti, ott is olyan jó kilátásaid vannak, amelyeket meg kell ragadni. Az időpont most ebben a témában is a lehető legjobb, hogy szépen haladj előre a kitűzött céljaid elérése felé. Hogyha van az életedben olyan terület, melyen alakítani, változtatni tervezel, akkor most tedd meg a döntő lépéseket, mert ritka jó alkalom most ez ehhez is.

Vízöntő (01.21 – 02.19) – A Vízöntőnek némileg zűrzavaros hónapot jeleznek a bolygóállások, lesz jó és lesz kevésbé jó benne, de az optimista hozzáállásod minden nehézségen átsegít. A fő problémát számodra az jelentheti, hogy az év eleje óta felgyülemlett feszültségek, megoldatlan gondok most akarnak mind egyszerre kitörni, ezért arra ösztönözlek, hogy vegyél egy mély lélegzetet és igyekezz alaposan átgondolni az év eleje óta zajlott eseményeket. Ha sikerül mindezt nyugodtan végiggondolnod és kiértékelni az elmúlt időszak eseményeit, akkor ez nagy segítségedre lehet abban, hogy kedvezően a magad hasznára fordítsd a tapasztalataidat. Minden esetre most a júliusi hetekben járj a függő ügyeid végére, rendezd le azokat a dolgokat, melyek már régebb óta megoldásra várnak. A hónap közepe tájától sokkal könnyedebb és jobb lesz a helyzeted, főként akkor, hogyha mindvégig higgadtan és okosan kezeled a problémákat.

Halak (02.20 – 03.20) – A Halak esetében Július első hetében folytatódik az a kicsit nehezebb időszak, ami az előző hónapot is jellemezte, de persze ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy kilátástalanul nagy gondokkal kellene számolnod. Kicsit összejöttek a dolgok, ez minden ember életében megtörténik időnként, de számodra épp ezek az apróbb megpróbáltatások jelentik azt, hogy megerősödsz, és újult energiával feltöltődve állsz a következő kihívások elé. Kiváló alkalmat szül ez a helyzet arra, hogy egyre tisztábban és könnyebben lásd át a dolgaidat, egyszerűbben és okosabban tudd megoldani a bonyolultabb helyzeteket, ezért végül is csak nyerni fogsz az ügyön. Légy magaddal és másokkal is türelmesebb, mert így sokkal egyszerűbben veheted az akadályokat és jóval hamarabb tisztul ki az égbolt feletted.

Hirdetés