Kezdőlap AKTUÁLIS Most kaptuk a szörnyű hírt – Meghalt Berki Krisztián

Most kaptuk a szörnyű hírt – Meghalt Berki Krisztián

A focikapusból lett médiasztár 41 éves volt.

 

A Blikk információi szerint péntek reggel meghalt Berki Krisztián. Információinkat a rendőrség is megerősítette, részletek később!

 

Ma reggel a rendőrség több autóval szállt ki egy budapesti IX. kerületi társasházba, ahová egy mentőautó is megérkezett. A házban Berki Krisztián lakott, és a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a celeb lakása körül, valamint korábban is voltak már kint a rendőrök.A helyszínen ezekben a percekben is ott van Berki Krisztián felesége, Mazsi, valamint időközben megérkezett a helyszínre a volt felesége, Hódi Pamela és a lánya is. Az esettel kapcsolatban a rendőrség korábban az Origónak azt mondta, haláleset miatt tartanak szemlét, és idegenkezűség nem merült fel, vagyis nem gyilkosság történt.

Rendkívüli: haláleset miatt helyszínelnek a rendőrök Berki Krisztián lakása előtt

Berki Krisztiánról az utóbbi időben főleg a büntetőfékezéses balhéja miatt cikkezett sokat a sajtó. Az ügyben tavaly nyáron felfüggesztett börtönbüntetésre és 625 ezer forintos pénzbüntetésre ítélte őt a bíróság első fokon. Akkor két évre eltiltották a közúti járművezetéstől is.

Berki Krisztián 1980. július 1-jén született Tatabányán. 2004 és 2005 között volt a Ferencváros labdarúgója, de tétmeccsen nem lépett pályára a klubban. 25 évesen sérülés miatt abbahagyta a profi futballt. 2007-ben lett az FTC vezérigazgatója, 2010 júniusában lemondással távozott.Később a médiában robbant be a köztudatba. Szerepelt kétszer is az Édes Életben, a Hal a tortánban, A nagy duettben és az Ázsia Expresszben is. Az Éden Hotel és a FEM3 Café műsorvezetője is volt.

2019-ben indult az önkormányzati választáson Budapest főpolgármesteri posztjáért. Mindössze 4047 szavazatot kapott.

Lánya, Berki Natasa Zselyke 2013. október 29-én született. Élettársa és gyermeke édesanyja Hódi Pamela volt, akivel 2018-ban szakadt meg a kapcsolata. Felesége 2019-től Berki Renáta volt, akitől 2021. novemberében született második leánya, Berki Emma Katerina.

loading...