Kezdőlap AKTUÁLIS MOST ÉRKEZETT! Teljesen leállt a Facebook, a WhatsApp és az Instagram is

MOST ÉRKEZETT! Teljesen leállt a Facebook, a WhatsApp és az Instagram is

Hirdetés

Valami nagy baj lehet. Az Egyesült Államoktól Argentínán, Izlandon és Olaszországon át egészen Bulgáriáig mindenhonnan teljes leállást jelentenek a felhasználók.

 

Hirdetés
Teljesen leállt a Facebook, illetve a tulajdonában álló Instagram képmegosztó oldal is. A leállás nem sokkal fél hat után kezdődött, legalábbis a Downdetector nevű oldal szerint, azóta pedig a világ számos pontjáról, Európából, Észak- és Dél-Amerikából, illetve Ázsiából is sorra jelentik a felhasználók, hogy az oldal leállt. Minket az alábbi képernyő fogad, ha a facebook.com weboldalt keressük fel, de nemcsak a böngészős felületről, hanem a mobilos alkalmazásokból is elérhetetlenek a Facebook szolgáltatásai.Leállt a FacebookA Facebook és az Instagram mellett a Messenger üzenetküldő szolgáltatása, illetve a WhatsApp sem működik. A közösségi oldal egyelőre nem kommentálta a leállást, de az efféle problémákat jellemzően szerverhiba okozza.

Frissítés:A Facebook néhány perccel ezelőtt Twitter-oldalára írta ki, hogy tisztában vannak azzal, hogy jelenleg egyesek nehezen férnek hozzá alkalmazásaikhoz és termékeikhez.

Azon dolgozunk, hogy a lehető leggyorsabban helyreálljanak a dolgok, és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.

– írták.

Hirdetés
loading...