Kezdőlap EZOTÉRIA Mit árul el rólad a szemed színe? Egy érdekes elemzés, amit mindenkinek...

Mit árul el rólad a szemed színe? Egy érdekes elemzés, amit mindenkinek el kell olvasnia!

Hirdetés

A szem az egyik legcsodálatosabb dolog, elég belenézni, és az ember egész lelkét meglátjuk benne. Megtudhatjuk, hogy éppen szomorú, elégedett, vagy boldogságtól repdeső állapotban van-e. Neked milyen színű a szemed?

Fekete szem

Nagyon kevés a fekete szemű ember a világon, éppen ezért igen különlegesek is. Megbízhatóak, hűségesek, és nagyon szeretnek dolgozni. Mindig előre megterveznek mindent, és szenvedélyesen alkotnak.

Hirdetés

Barna szem

Ez a leggyakoribb szemszín. A barna szemű emberek pozitívak, függetlenek, udvariasak. Családcentrikusak, jó kapcsolatban vannak a barátiakkal, családtagjaikkal, szomszédaikkal. Szerencsések az életben, ezért elég okuk van rá, hogy bármi történjen, ők mindig mosolyognak.

Világosbarna vagy zöldes szem

Ezek az emberek szeretik a kalandokat, Nem szeretik a rutint, állandóan változtatják a munkahelyüket. Nehezen tudnak hosszútávon benne maradni egy kapcsolatban.

Szürke szem

Született vezetők, kedvesek, és szenvedélyesek. Ha valamibe belekezdenek, nem hagyják abba, míg el nem érték a kitűzött célt. Mindig tudják, hogy mit akarnak az életben, győztes alkatok.

Zöld szem

Határozottak, és erőteljesek. Azonban néha nagyon negatívak tudnak lenni. A legnagyobb hibájuk, hogy szeretnek füllenteni, ha a helyzet is megkívánja. Mindannyian ismerjük ezt a mondást “zöld szemű embernek soha ne higgy”.

Kék szem

A kék szemű emberek energikusak, erősek, és mindent megtesznek a cél érdekében. Ők azok, akik soha nem adják fel. Általában nagyon pozitívak, így a környezetükre is jó hatással vannak.

Hirdetés
loading...