Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Miről árulkodnak álmaid? Most megtudhatod, mit jelent, ha veszekedsz valakivel!

Miről árulkodnak álmaid? Most megtudhatod, mit jelent, ha veszekedsz valakivel!

Mindannyian szoktunk álmodni, csak nem minden álmunkra emlékszünk vissza reggel ébredés után. De vannak, amelyek nagyon mély nyomot hagynak bennünk.

Nézzük, milyen jelentésük lehet az álmainknak!

1.Veszekedés

Ha azt álmodjuk, hogy veszekszünk valakivel, akkor azt jelenti, hogy a valóságban valami nagy probléma gyötör. Kétféle álláspont van a fejünkben, és nem tudjuk eldönteni, hogy melyiket válasszuk. Ha álmunkban nagyon meghatározott érveink vannak, akkor azt jelenti, hogy a valóságban hajlandóak lennénk a nagy változtatásokra.

2.Ha olyan személlyel vitatkozunk, akit nem ismerünk

Azt jelenti, hogy nagy változások várnak ránk.

3.Ha olyan személlyel veszekedünk, akit ismerünk, de valójában semmi bajunk vele!

Azt jelenti, hogy minden, és mindenki bosszant, alapjában véve a világgal van bajunk, de nem tudjuk, hogy mi. A rossz hozzáállásunkon kellene változtatni, ne zárkózzunk el mások elől.

4.Ha olyas valakivel vitatkozunk, akit csak az álmainkból ismerünk!

Ez azt jelenti, hogy a való életben is van egy olyan személlyel kapcsolatunk, akinek nem merjük megmondani, hogy problémánk van vele.

5.Ha ellenkező nemű személlyel veszekedünk

Azt jelenti, hogy nagy feszültség van közted, és egy ellenkező nemű személy között. De az is megtörténhet, hogy ez a személy a partnered, és vele állsz konfliktusban az exed miatt.

6.A hatalom embereivel való veszekedés

Azt jelenti, hogy nagy nyomás nehezedik rád az életben, amit úgy érzel, hogy sehogy sem tudsz megoldani egyedül.

Impulzív, veszekedéssel, kiabálással teli álmaink arra figyelmeztethetnek, hogy gondolkozzunk, mielőtt felelőtlen döntést hoznánk.

 

loading...