Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Mire használhatjuk a hajszárítót? 8 felhasználási ötlet, amiről biztos nem tudtál eddig!

Mire használhatjuk a hajszárítót? 8 felhasználási ötlet, amiről biztos nem tudtál eddig!

Hirdetés

Mire használod a hajszárítót? Na ugye, hogy a hajadat szárítod vele? Van, aki azonban ennél sokkal szélesebb körben alkalmazza a hajszárítót. Tanuld meg, hogy még mi mindenre jó!

1.Pohárfolt eltávolítása az asztalról

Ha letettünk egy vizes poharat a fa asztalra, akkor az egy kör alakú nyomot fog hagyni. Néhány percig fújjuk a vizes foltot a hajszárítóval, és megszabadulhatunk a folttól.

Hirdetés

2. Fújjuk fel a matracot

Ha vásároltunk egy gumimatracot, de nem adtak hozzá pumpát, könnyen felfújhatod egy hajszárító segítségével. Vágj le félig egy műanyag palackot, helyezd a matrac felfújásra kialakított lyukára, majd a levágott végre tedd rá a hajszárítót, és kapcsold be.

3.Sebtapasz eltávolítására

Ha nehezen jön le a bőrünkről a sebtapasz, fújjunk meg egy kicsit a hajszárító meleg levegőjével. Ezzel kissé kilazul a tapasz, és nem lesz fájdalmas az eltávolítása.

4.Boríték felbontása

Ha a boríték leragasztása után eszünkbe jut, hogy még valamit kifelejtettünk belőle, akkor billentsük meg egy kicsit az egyik sarkát, és fújjunk be meleg levegőt a hajszárítóval. Így könnyebben fel tudjuk bontani.

5.Gyertyafolt eltávolítása

Ha lecsepegett a gyertya a szőnyegre, olvasszuk fel a hajszárítóval, és gyorsan olvasszuk fel.

6.Ruhaszárítás

Ha nem száradt meg a kedvenc pólónk az esti buliig, akasszuk egy vállfára, és addig fújjuk a meleg levegővel, míg megszárad.

7. Napszemüveg kiigazítása

Ha a napszemüveg nem megfelelően áll az orrnyergünkön, addig fújjuk középen a forró levegővel, míg kissé felolvad, és meg tudjuk hajlítani úgy a szemüveget, hogy jó legyen.

8.Portalanító

A nehezen elérhető helyeket könnyen portalanítani tudjuk, ha rájuk fújunk a hajszárítóval.

 

Hirdetés