Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Mindenki félt a farkashoz hasonlító kutyától, de drámai átalakulása mindenkit meglep

Mindenki félt a farkashoz hasonlító kutyától, de drámai átalakulása mindenkit meglep

MEGOSZTÁS

Ezt a kutyát Los Angeles utcáin találta egy idegen, aki azonnal kapcsolatba lépett a “Hope For Paws” állatementő egyesülettel.

Az egyesület munkatársai azonnal a helyszínre siettek és látták, hogy a kutya egy farkas és egy kutya keveréke, írta a The Dodo. A kutyát Juliának nevezték el és mindenképpen be akarták fogni őt.

Youtube/Hope for Paws

Julia rosszabb állapotban volt, mint gondolták. Több daganat is volt a testén, le volt gyengülve és néhány sebe el volt fertőződve.

Youtube/Hope for Paws

A Hope For Paws munkatársai türelemmel foglakoztak a kutyával. El sem tudták képzelni milyen élete lehetett ennek a kiéheztetett, szegény állatnak eddig.

Youtube/Hope for Paws

A munkatársak egy kertben találtak rá és megpróbálták étellel magukhoz csalogatni Juliát. Látták, hogy egy kötél van a nyakán és azonnal tudták, hogy elszökött valahonnan.

A kutya nagyon óvatos volt de azért elfogadta a finom falatokat.

Youtube/Hope for Paws

Kb. 20 perc múlva a kutya megnyugodott és megszokta a Hope For Paws munkatársainak jelenlétét. Nagyon óvatosan vette el a falatokat. Végül is rá tudtak húzni egy pórázt is és a kutya ezt nyugodtan tűrte. Nagyon tetszett neki, hogy foglalkoznak vele.

Youtube/Hope for Paws

Julia nagyon fellélegzett, végre foglalkozott vele valaki.

Youtube/Hope for Paws

Juliát elvitték a kocsihoz és magukkal vitték őt. Most már soha többet nem kell az utcán laknia.

Youtube/Hope for Paws

Az első útjuk az állatorvoshoz vezetett, ahol megkapta a megfelelő kezelést. Az orvos elmondta, hogy szerencsére még időben találták meg a kutyát, nagyon le volt már gyengülve.

Youtube/Hope for Paws

Julia körmeit is rendbe rakták mert már szörnyű állapotban voltak.

Youtube/Hope for Paws

Egy fürdőt is kapott és látszott a kutya járásán, hogy minden egyes lépés fáj neki, elhanyagolt körmei miatt. Szerencsére itt már jó kezekben van.

Youtube/Hope for Paws

Az első fürdő után látták csak, milyen rossz állapotban van a kutya bundája. Több sebből is vérzett és azonnal kezelni kellett őt ezután.

Youtube/Hope for Paws

Nagyon sokat foglalkoztak Juliával és antibiotikumot is kapott. Szerencsére a kutya napról napra jobban lett, egyre jobban evett és a bőre is szépen javult.

Nem is tudta, hogy ez valójában egy teljesen új élet kezdete.

Youtube/Hope for Paws

A fürdő után a kutya végre egy jót pihenhetett. Évek óta nem aludt egy olyan helyen, ahol biztonságban érezhette magát.

Youtube/Hope for Paws

Sokan foglalkoztak vele és ő minden simogatást meghálált.

Youtube/Hope for Paws

Még sok idő kell neki ahhoz, hogy testi és lelki sérüléseit feldolgozza és elfelejtse. Nagyon jó kapcsolatot alakított ki megmentőivel és minden segítséget és figyelmet boldogan elfogadott.

Youtube/Hope for Paws

Reméljük, hogy Julia egy olyan szerető családot talál, akik szívesen foglalkoznak vele élete végéig. Még ma sem tudja senki sem megmondani, hogy ő egy kutya-farkas keverék, vagy egy szibériai Husky keverék.

Forrás:csodalatos.co

loading...