Kezdőlap OTTHON LAKBERENDEZÉS “Minden tőlünk függ”-gondolták a szomszédok, és nekifogtak a lépcsőház átalakításának! Ezt neked...

“Minden tőlünk függ”-gondolták a szomszédok, és nekifogtak a lépcsőház átalakításának! Ezt neked is látnod kell!

Hirdetés

Nem túl vidám dolog egy társasházban élni, de nem mindenki születik olyan szerencsésnek, hogy saját kertes háza legyen. Nem kell leélnünk az egész életünk egy szürke tömbházlakásban, gondoskodjunk róla, hogy vidám, és színes legyen a környezetünk.

A legtöbb társas házban, tömbházban a lépcsőházak kegyetlen állapotban vannak, a legjobb esetben sikerül néha kifesteni, és azzal annyi.

Hirdetés

Az ember alig várja, hogy felrohanjon a lépcsőn, és bejusson a saját otthonába, nem nagyon foglalkozunk azzal, hogy valamit tegyünk a lépcsőházunk állapotáért.

Az alábbiakban azonban egy nagyon pozitív példát láthatunk arra, hogy néhány lakó összefogása által hogyan alakultak át a szürke lépcsőházak. Egészen hihetetlen csodák születtek!

Mi kell az egészhez? Egy kis kreativitás, tehetség, összefogás, pénz, de, ami a legfontosabb az az elhatározás, és akarat. Ha egy pár ember elhatározza, hogy megcsinálja, akkor ott a lelkesedésnek, és az összefogásnak nem nagyon fognak gátat szabni az anyagiak.

Nézd meg az alábbi képeket, és meríts ihletet. Ha lakóközösségben élsz, mutasd meg a szomszédaidnak is, biztosan ők sem fognak tudni ellenállni a csodálatos átalakulásnak.

Lehet a lépcsőház mesés tematikájú, természetes hangulatú, 3D-s, varázslatos, vidám, modern utcaképekkel teli, középkori, nagyon színes, bohém-bármelyiket is választod, az biztos, hogy sokkal jobb lesz, mint amilyen volt előtte.

Egy ilyen tömbházban öröm lesz időzni, lehet, hogy a szomszédaiddal is több időt fogsz tölteni, és szuper közösségi teret alakítotok ki.

tudasfaja.com

Hirdetés