Kezdőlap EGÉSZSÉG Minden éjjel felébredsz valamikor? Nézz az órára és tudd meg milyen rejtett...

Minden éjjel felébredsz valamikor? Nézz az órára és tudd meg milyen rejtett betegséged van!

Hirdetés

Sajnos az emberek többsége nem tud nyugodtan aludni és az éjszaka folyamán akár többször is felébred mindenféle ok nélkül.

 

Hirdetés

Ha te is ezek közé az emberek közé tartozol és úgy gondolod nem csupán a véletlen műve, hogy minden éjjel közel ugyanabban az időben ébredsz fel, akkor most megtudhatod milyen rejtett betegség okozza!

21: 00-23: 00

Egy átlagos ember ebben az időszakban fekszik le. Ekkor az endokrin rendszer tele van hormonokkal és enzimekkel, amelyek számos dolgok befolyásolnak. Abban az esetben, ha ebben az időszakban nehezen tudsz elaludni azt jelezheti, hogy a hormon háztartásod nem működik megfelelően.

23: 00-1: 00

Úgy tartják, hogy ebben az idő intervallumban a testünk felkészíti önmagát energiával a következő napra. Sőt, ebben az időszakban dolgozza fel testünk a legtöbb zsírt is a szervezetünkben. Ha ebben az időszakban ébredünk az azt jelenti, nem táplálkozunk megfelelően, túl sok zsírok és egészségtelen ételt fogyasztunk.

1: 00-3: 00

Ebben az időszakban méregteleníti magát a test. A máj és az ereink ekkor végzik a legtöbb munkát és szabadítják meg a testet a sok káros anyagtól. Ha ebben az időben ébredsz fel, az azt jelenti, nem tudsz elszakadni a negatív érzelmektől és a stressztől, ami miatt a szervezeted sem tud méregteleníteni.

3: 00-5: 00

Testünk ekkor tisztítja meg a légzőrendszerét és ekkor gyűjti meg magát oxigénnel. Ha rendszerint ebben az időszakban ébredsz fel, akkor gondjaid lehetnek a légzőrendszereddel egy bizonyos idő után.

Szerző: tudasfaja.com

 

Hirdetés