Kezdőlap EZOTÉRIA Minden csillagjegynek két arca van, most lerántjuk róluk a leplet!

Minden csillagjegynek két arca van, most lerántjuk róluk a leplet!

Ha eddig azt hitted, hogy jó ismered a barátaidat, most lehetséges, hogy olyan tulajdonságukkal szembesülsz, amiről eddig nem is hallottál. Olvasd el az alábbi elemzést a csillagjegyek két oldaláról.

 

Kos

Nagyon energikus, és szenvedélyes, állandóan nagy tervei vannak, nem tud tétlenül ülni egy helyben. Másrészt nagyon agresszív tud lenni, gyorsan dühbegurul, ha dolgok nem úgy mennek, mint, ahogy elképzelte.

Bika

Keményen dolgozik annak érdekében, hogy meglegyen az anyagi és érzelmi stabilitása. Két lábbal áll a Földön, az élet apró kis örömei tökéletes kikapcsolódást nyújtanak számára. Megbízható és hűséges, néha azonban makacs, merev, és nem tartja be az ígéreteit.

Ikrek

Ez az a csillagjegy, amely nagyon erős kettős személyiséggel rendelkezik. Igen nehéz kiigazodni azon, hogy valójában milyen is. Egyik pillanatban nyitott, társaságkedvelő, kedves, másik pillanatban pedig mogorva, befele forduló. Nagyon sok barátja van, de néha igen felületes, lekezelő, és impulzív tud lenni.


Rák

Sok pozitív tulajdonsága van, de nem igazán bízik a saját képességeiben. Nagyon empatikus, mindig törődik a körülöttelevők problémáival, azonban ezeket sokszor nem tudja feldolgozni, és szorongani kezd.

Oroszlán

Magabiztos, és ambíciós, ő a világ közepe, imád résztvenni minden projektben. Azonban néha túlvállalja magát, és olyankor kiég, fásulttá, és életunttá válik.

Szűz

Szeret elveszni a részletekben, addig nem nyugszik, amíg minden problémára nem talál megoldást. Nagyon komolyan veszi az életet, igen nagy türelme van. Ha a terve, a rutinos élete felborul, könnyen el tudja veszíteni a fejét. Néha merev, és nagyon kritikus lesz.

Mérleg

Béke, nyugalom, kiegyensúlyozottság jellemző rá. Szeret másokon segíteni, azonban, ha ellepik a problémák, akkor kibillen az egyensúlyából, és nehezen talál vissza. Olyanokkal kerül konfliktusba, akik nem is adtak rá semmi okot.


Skorpió

Humorérzéke verhetetlen, éppen ezért imádnak a társaságában lenni. Szenvedélyes, független, és mindent képes nagyon jól megszervezni. Azonban, ha valami nem úgy sül el, ahogy tervezte, bosszúállóvá változik.

Nyilas

Optimista, kalandos, és kitartó. Néha azonban olyan problémák merülnek fel az életében, amiket nem tud megoldani, ilyenkor nagyon kiszámíthatatlan és támadó lesz. Ha meg akarod őrizni a barátságot, akkor légy türelmes az ilyen pillanatokban.

Bak

Nagyon fontos számára a jólét, és a siker, mindent megtesz azért, hogy minél magasabb pozíciót érjen el a munkahelyén. Intelligens, tele van motivációval, és jobbnál-jobb ötletekkel. Néha azonban nagyon makacs tud lenni, és ilyenkor nem hallgat senkire.


Vízöntő

Imád utazni, nagy érdeklődést mutat más tájak, és kultúrák iránt. Néha túlságosan érzelmes lehet, ami nem negatívum, csak ő maga szenved ilyenkor a legjobban. Egy Vízöntővel, ha eléggé türelmesek vagyunk, csupa kaland lehet az élet.

Halak

Nagyon fontos számára a szeretet, a kényelem, és a biztonság. Minden megtesz a barátaiért, akik viszont nem mindig viszonozzák az önzetlen segítséget, és ilyenkor a Halak borúlátó, már-már depresszív hangulatú lesz. Sérülékeny érzelmileg, nem mindig áll két lábon a Földön.

tudasfaja.com

Ezek is érdekelhetnek:

Indián horoszkópod durván a szemedbe mondja milyen ember is vagy te valójában! Igazak rád ezek?

loading...