Kezdőlap EZOTÉRIA Minden csillagjegynek két arca van. Lássuk te milyen vagy valójában!

Minden csillagjegynek két arca van. Lássuk te milyen vagy valójában!

Hirdetés

Az életben, akárcsak az éremnek mindennek két oldala van. Nincs világosság sötétség nélkül, boldogság szomorúság nélkül, kudarc siker nélkül, és fordítva. Mindannyiunknak vannak pozitív, és negatív tulajdonságai.

Kos

Tele van energiával, szenvedéllyel, motivált, szenvedélyes, ambíciós. Magabiztos, bátor, erős, és mindig határozottan megvédi álláspontját.
Sokszor agresszív, könnyen dühbegurul, gyakran változik a hangulata, és nem veszi figyelembe mások véleményét.

Hirdetés

Bika

Kedves, és hűséges partner. Szereti a luxust, a finom dolgokat, a stabilitást, keményen dolgozik azért, hogy elérje céljait. Két lábon áll a földön, racionális alkat.
Sokszor nagyon makacs, nem hajlandó a megalkuvásra. A kapcsolatát is kockáztathatja az önfejűségével.

Ikrek

Egy igazi kettős személyiség. Egyrészt barátságos, nyitott, társaság, és kalandkedvelő.
Másfelől felületes, impulzív, elhamarkodottan hoz döntéseket, főleg akkor, ha stresszes, és szorongó.

Rák

Sok jó tulajdonsága van, csak ezek sokszor azért nem érvényesülnek, mert kicsi az önbizalmuk. Hűségesek, érzékenyek, de eléggé zárkózottak. Sokszor jön elő belőlük a kételkedés, a szorongás. Hajlamosak a depresszióra, ilyenkor teljesen elszigetelődnek.

Oroszlán

Született vezetők, és imádnak a középpontban lenni. Ambíciósak, társaságkedvelők, poénosak, magabiztosak. Negatív tulajdonságuk, hogy mivel nagyon nárcisztikus személyiségek, sokszor tűnnek lenézőnek, és felszínesnek.

Szűz

A legkisebb részletre is figyel, mindig rátapint a dolgok lényegére. Türelmes, és mindig megtalálja a megoldást. Mivel nagyon elemzőtípus, sokszor már képes átesni a ló túlsó oldalára, és idegesítővé válhat. Kritizálós, rideg, és szeszélyes.

Mérleg

Mindig a békességre, nyugalomra törekszik. Segítőkész, és nagyon kiegyensúlyozott. Mindig a mások érdekeit helyezi előtérbe, éppen ezért néha úgy tűnhet, hogy nem elég határozott, és nem tud boldogulni a világban.

Skorpió

Nagyon ellenállhatatlan, és szenvedélyes, de valódi érzéseit mindig megpróbálja elrejteni a világ elől. Fél, hogy visszaélnek érzéseivel. Szenvedélyes, és független alkat.
Nem szeret veszíteni, és állandóan manipulálja az embereket.

Nyilas

Nagyon tüzes személyiség, mágnesként vonzza magához az embereket. Optimista, kalandos, vicces, és társaságkedvelő. Gyorsan megváltozik a hangulata, hirtelen aggódni kezd, és türelmetlenné válik. Ilyenkor kissé kiszámíthatatlan lesz.

Bak

Intelligens, logikus gondolkodású, határozott, nagyon jó vezető lehet belőle. Órákig képes azokról a témákról beszélni, amelyek érdeklik, nagyon jó meglátásai vannak. Azonban nagyon makacs, és nem hajlandó mások álláspontját is meghallgatni.

Vízöntő

Szeret utazni, szeret új emberekkel megismerkedni. Érdeklődő típus, mindig vonzódik az új dolgok iránt, azonban kissé naiv és sokszor szentimentális. Hajlamos érzelmi, és nem racionális alapon dönteni.

Halak

Érzékeny, érzelmes, kreatív, és tele van szeretettel. Csodálatos barát, kiváló partner, hűséges típus. Mindent hajlandó megtenni szeretteiért. Nehezen viseli el a mindennapi kemény valóságot, legszívesebb álomvilágába menekülne. Általában magányos alkat.

Hirdetés
loading...