Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Milyen hosszú a hajad? Ez a pasik véleménye rólad, amikor először megpillantanak!

Milyen hosszú a hajad? Ez a pasik véleménye rólad, amikor először megpillantanak!

Hirdetés

Gondoltál már arra, hogy egy pasi amikor megnézi a hajadat milyen következtetéseket von le rólad? Most megmutatjuk mit sugároz a pasiknak a hajunk hossza!

Fiús rövid haj:

Ez a frizura keménységet, magabiztosságot, határozottságot, nyitottságot sugároz viselőjéről. Modernségre utal ez a fajta frizura. Az ilyen hosszúságú hajat viselőkről gyakran azt hiszik, hogy megközelíthetetlenek, és nagyon önállóak.

Hirdetés

Félhosszú:

A félhosszú haj, amely az orcáig, vállig, vagy nyakig ér, kislányos bájt, kölcsönöz viselőjének. Jókedvet, vidámságot üzen, amely azt mutatja, hogy a viselője nagyon szereti a mókát, a kalandokat, és mosoly mindig ott bújkál a szája sarkában. Egy nagyon pozitív, és bohókás személyiséget rejt ez a frizura.

Vállig érő:

Ez az egyik legnépszerűbb frizura mostanság, és ennek meg is van az oka! Az ilyen hosszúságú haj nőiességet, melegséget, sugároz egyaránt, hiszen nem hangsúlyozza túl a nőiességet, ezáltal kellőképpen csinos, és jó összhatású. Az ilyen hajat viselő nők kisugárzása hihetetlen, szinte mindenki felfigyel rájuk ha megjelenne valahol.

Váll alá, felkar közepéig érő:

Az ilyen hosszúságú haj szenvedélyességre, közvetlenségre, nagyon barátságos és segítőkész emberre utal. Érzékiséget, érzelmességet közvetít viselőjéről, aki számára nincs lehetetlen, és kitartása példaértékű.

Derékig érő:

A derékig érő frizura viselője, ízig-vérig nőiességet, romantikusságot, kedvességet sugároz. Kifinomultság, érzelmesség, érzékenység, csendesség, az amit még elárul. Ha egy ilyen hölgyre ránéznek, egy boldog, és harmoniában élő nőt látnak.

Derék alá érő:

A nagyon hosszú, már derék alá érő hajat viselő nőkről konzervativizmus, céltudatosság, magabiztosság sugárzik. Az ilyen hölgyeket igazi ősanya típusnak tartják, aki gondoskodásával, szeretetével, támaszával, és együttérzésével tűnik ki.

Hirdetés
loading...