Kezdőlap EZOTÉRIA Milyen formájú az orrod? Ezt árulja el rólad!

Milyen formájú az orrod? Ezt árulja el rólad!

Minden embernek más formájú az orra, van, akinek kicsi, hegyes, van, akinek tompa, kunkori, hosszú. Az biztos, hogy általában az orrunk formájával is elégedetlenek vagyunk. A legtöbb plasztikai műtét az orr átformálása érdekében történik.

Azonban, mielőtt kés alá feküdnénk, nem árt tudni, hogy az orrunk formája nagyon sok mindenről árulkodik.

1.Nagy orr

-akinek felül keskenyebb, alul látványosan szélesebb az orra, általában úgy tartják róla, hogy nagyorrú. Az ilyen ember erős karakterű, elszánt, vezetői tulajdonságokkal rendelkezik, szeret önállóan dolgozni. Inkább szeret a saját maga ura lenni, nem kedveli, ha valaki parancsokat osztogat neki.

2.Kiss orr

-rövid, keskeny, kissé lekerekített, nem hegyes orr jellemzi. A képzelet és spontenaitás jellemzi, szereti a csoportos tevékenységeket. Elég gyorsan csalódik az emberekben, ha minden nem úgy megy, ahogy elképzelte. Előfordul, hogy türelmetlen, de, ha nem zavarják a munkájában, akkor kitartó is tud lenni.

3.Hosszú orr

-született üzletember, vállalkozói alkat. Nagyon ambíciós, és jó ötleteivel hamar meg tudja hódítani az üzleti világot.

4.Rövid orr

-határozatlan, és nem elég ambíciós. Gyakran irányítják az érzései, nem tud megfontolt, és logikus döntéseket hozni. Gyermeki rajongással szemléli néha a világot.

5.Egyenes orr

-nagylelkű, önzetlen, és csábító alakként emlegetik az ismerősei. Az életben, és a karrierben számos sikert ér el, de ezekért keményen meg is kell dolgozzon.

Szerző: tudasfaja.com

loading...