Kezdőlap AKTUÁLIS Mikes Anna nem hallgat tovább:

Mikes Anna nem hallgat tovább:

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt Magyarországon hatalmas szenzációk kísérték Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentését, miszerint hosszú kapcsolatuk véget ért, és külön utakon folytatják.

 

Hirdetés

A gyökeres változásokat követően, a két sztár élete azonban továbbra is a média figyelmének középpontjában áll. Most az új kapcsolati fejlemények és a Dancing with the Stars sikerei után Mikes Anna, Krausz Gábor új párja, különleges nyilvános Kérdezz-felelek eseményt hirdetett meg Instagram oldalán.

A hírek szerint Mikes Anna a személyes kérdésekre is válaszokat fog adni, és a rajongók kíváncsiságára alapozva nyit egy kaput a magánéletébe. Az érdeklődés különösen felkeltődött, miután Krausz Gáborral együtt részt vett a Dancing with the Stars műsorban, és párosuk a verseny győztese lett.A pár érzelmekkel teli táncai és az összhang, amit a képernyőn megmutattak, hamarosan a nézők szívébe lopták magukat, és az emberek sokkal pozitívabban tekintettek rájuk, mint korábban Gabi és Krausz kapcsolatának híreit hallva.

A Dancing with the Stars után Mikes Anna Instagram oldala is hatalmas népszerűségre tett szert, jelenleg már több mint 61 ezer követővel büszkélkedhet. Az eseményre való meghívó külön figyelmet szentel annak, hogy a kérdéseknek nincs tabutéma, így elképzelhető, hogy olyan részletek is napvilágot láthatnak, melyek eddig ismeretlenek voltak.

Ez a nyilvános Kérdezz-felelek esemény tehát a rajongók számára kivételes lehetőséget kínál arra, hogy közelebbről megismerjék a két sztárt és feltétlen kérdéseikkel eláraszthassák őket.A kommentháború és találgatások tehát folytatódnak, és sokan izgatottan várják az eseményt, hogy megtudhassák, mit tartogat még számukra a Tóth Gabi, Krausz Gábor, Mikes Anna szerelmi háromszög.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mikes Anna (@mikesannams) által megosztott bejegyzés

Hirdetés