Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Mentőtiszt osztotta meg a világgal ezt a tippet – Minden kisgyerekes szülőnek...

Mentőtiszt osztotta meg a világgal ezt a tippet – Minden kisgyerekes szülőnek ismernie kell!

Hirdetés

Egy mentőtiszt nemrégiben olyan információt osztott meg a világgal, amit minden kisgyerekes szülőnek ismernie kellene, aki autóval közlekedik. 

 

Hirdetés

A munkájából kifolyólag sajnos sok balesettel találkozik az utakon, amelyek nagy részében gyermek is áldozattá válik. Úgy gondolja, ez az egyszerű trükk nagyon sokat segíthet a mentési folyamatban és életek múlhatnak rajta.

“Túl sokszor szembesülünk autóbalesetekkel a munkánk során, amelyben gyermekek is érintettek. Sok kicsi még nem képes vagy nem tud olyan szinten kommunikálni, és ha a szülők eszméletlenek, gyakorlatilag senkitől sem tudunk információt szerezni.”

Ha a gyermeknek valamilyen egészségügyi problémája vagy gyógyszerallergiája van, kizárt, hogy a helyszínen lévő egészségügyi dolgozók erre rájöjjenek maguktól.Annak érdekében, hogy ezt kikerülhessük, fontos lenne, ha minden szülő írna egy cetlit a legfontosabb információkkal és azt a gyerekülés hátuljára ragasztaná.

Ezeket kellene a cetlire írni:

Gyermek neve, születési dátuma, fontosabb egészségügyi problémák, gyógyszerallergiák.

Szülők neve, születési dátuma, sürgősségi esetben értesítendők elérhetősége.

“Csupán pár percet vesz igénybe ezt megcsinálni. Rengeteget segít a mentősök munkájában, ugyanakkor a gyermek életét is megmentheti.”

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés