Kezdőlap EZOTÉRIA Melyik színű ajtót választod? Nagyon meg fogsz lepődni, amit veled kapcsolatban ír!

Melyik színű ajtót választod? Nagyon meg fogsz lepődni, amit veled kapcsolatban ír!

Válassz egy ajtót, és választásod alapján sok mindent megtudhatsz magadról! Olyan tulajdonságaiddal szembesítünk, melyekről eddig még nem is hallottál! De azt is megtudhatod, hogyan találod fel magad az életben. Melyik a legszimpatikusabb ajtó elsőre?

 

1.Zöld ajtó

Nagyon óvatos vagy a nehéz döntésekben, de szívesen vállalod a közvetítő szerepét, mivel szeretsz másokról gondoskodni. Élénk vagy, és tele vagy pozitív energiával. Szívesen adsz tanácsot másoknak, ha hozzád fordulnak. Barátaid nagyon megbíznak benned, te vagy az első, akit felhívnak baj esetén. Hozzád leginkább illő foglalkozások: pszichológus, tanár, tanácsadó.

2.Kék ajtó

Nagyon jó képességeid vannak, rendkívül tanulékony vagy. Fegyelmezett, és kiegyensúlyozott vagy, ha választás elé állít az élet, befele fordulsz, nem kívülről várod a megoldást. Hozzád leginkább illő foglalkozások: ügyvéd, bíró, rendőr.

3.Szürke ajtó

Nagyon jól kezeled a problémákat, ha egyszer elhatároztál valamit, akkor semmi sem tud eltántorítani tőle. Mindig és mindenben arra koncentrálsz, hogy megtaláld az egyensúlyt. Tisztában vagy vele, hogy céljaidat csak kemény munkával valósíthatod meg. Ritkán jársz szórakozni, életedet a hivatásodnak szenteled. Hozzád leginkább illő foglalkozások: orvos, asszisztens, igazgató.

4. Piros ajtóNagyon egyedülálló a stílusérzéked, különleges személyiség vagy. Gyorsan hozol döntést, ha problémával találod szembe magad, hamar megoldod. Erős, és határozott vagy, mindenről megvan a saját véleményed. Hozzád leginkább illő foglalkozások: bármilyen korlátok nélküli munkahely, kreatív magánválallkozó, kézműves.

5. Lila ajtó

Nagyon nyugodt személyiség vagy, ismerőseid szívesen időznek a társaságodban. Tele vagy ötletekkel, empatikus vagy, könnyen feltalálod magad bármilyen helyzetben.
Leginkább hozzád illő foglalkozások: színész, festő, fényképész.

tudasfaja.com

loading...