Kezdőlap EZOTÉRIA Melyik napszemüveget vennéd fel? Válaszod olyan dolgokat árul el, ami téged is...

Melyik napszemüveget vennéd fel? Válaszod olyan dolgokat árul el, ami téged is meg fog lepni!

Hirdetés

Javában tombol a nyár, óriási hőség van, vakít a nap. Nincs az az ember, aki kibírja ezt a kánikulát vízpart, napszemüveg, és szalmakalap nélkül. Milyen stílusú napszemüveget kedvelsz?

 

Hirdetés

Válassz egyet az alábbiak közül, és olvad el az elemzést.

1.

Nagyon romantikus alkat vagy. Ha valaki megtetszik, mindent megteszel annak érdekében, hogy megszerezd, nem érdekel a következménye a dolognak. Nem mindig éred el, amit szeretnél. Néha nemkívánatos emberekkel hoz össze a sors.

2.

Nagyon impulzív vagy. Jó lenne elszámolj tízig, mielőtt kimondanád, amit gondolsz. Néha negatív következményei lehetnek az indulatosságodnak. Légy rugalmasabb a partnereddel, és a környezeteddel szemben.

3.

Nyugodt személyiség vagy, mindig igyekszel kerülni a drámákat az életedben. Jobban szeretsz harmóniában lenni másokkal, és önmagaddal is, és ezért mindent meg is teszel.

4.

Szeretsz mindig a figyelem középpontjában lenni. Imádod a társasági életet. Mindig kimondod, amit gondolsz, nem versz át soha senkit. Szereted a divatos cuccokat, mindig nyomon követed a legújabb trendet.

5.
Tudod, hogy mit szeretnél elérni az életben, és minden nap küzdesz azért, hogy elérd. Érzékeny lélek vagy, lételemed a szerelem, és a szeretet.

6.

Két lábbal a földön állsz mindig, logikus gondolkodású személy vagy. Nagyon könnyen leszel szerelmes, vagyis állandóan szerelmes vagy, ha nem valakibe, akkor az életbe.

Hirdetés