Kezdőlap EZOTÉRIA Melyik hónapban születtél? Nézd csak, milyen érdekes dolgot árulunk most el neked!

Melyik hónapban születtél? Nézd csak, milyen érdekes dolgot árulunk most el neked!

A Hold állásának függvényében életed alakulására igen meghatározó az, hogy melyik hónapban születtél. Most megtudhatod, hogy mi a legszerethetőbb tulajdonságod, mi a legvonzóbb dolog az életedben.

Január

Nagyon kitartó, és ambíciós vagy, tetteid vezérlik az életed. Sokan irigyelnek, viszont az kissé kiábrándító, hogy állandóan elégedetlen vagy mindennel.

Február

A legvonzóbb benned a szabadság iránti vágyad. Izgalmas életet élsz, nagyon bátor és spontán vagy. Amiért egy kicsit nehéz veled együtt élni az az, hogy nem vagy képes semmiért bocsánatot kérni, és túl érzékeny vagy.

Március

Nagyon őszinte és természetes személy vagy, az emberek első pillanattól kezdve megbíznak benned. Egy idő után viszont egy kicsit zavaró lehet, hogy nem tudod kontrollálni az érzéseidet, túlárad belőled a szeretet.

Április

Nehezen szeret beléd bárki is, mert igen agresszív vagy, és állandóan irányítani akarsz mindent. Viszont igazán az a vonzó benned, hogy mennyire tisztában vagy önmagaddal, és életről alkotott elképzeléseddel.

Május

Nagyon motivált vagy, kíváncsisággal szemléled a körülötted levő világot, és megpróbálsz minél többet befogadni belőle. Összhangban élsz a természettel, és ez nagyon vonzó benned.

Június

Tele vagy érzésekkel, és a humorérzéked is nagyon jó, ezért úgy vonzódnak hozzád az emberek, mint egy mágneshez.

Július

Ragyogsz, szárnyalsz, optimista vagy, ezért természetesen egy nagyon kellemes személyiségnek tartanak. Sok ember számára te vagy a példakép.

Augusztus

Egy vezető, irányító személyiség vagy, és nagyon fontos szerepet játszik az életedben a szeretet. Azonban a hangulatod nagyon gyorsan változik, a szerelmes éned könnyen tud egy féltékeny sárkánnyá változni.

Szeptember

Nagyon kritikus vagy, ezért nehezen lehet beléd szeretni, azonban, ha valakit igazán megszeretsz, akkor egy csodálatos személyiséggé vagy képes átváltozni.

Október

Nagylelkű vagy, és segítőkész, ezért könnyen szimpatikussá válsz bárki számára. Barátaid szívesen tartózkodnak a társaságodban.

November

Sok olyan tulajdonságod van, amelybe igazán könnyű beleszeretni: romantikus, és megfontolt vagy, a szeretett személyt a tenyereden hordozod.

December

Hűséges, megbízható, aktív személy vagy, nagyon jó a humorérzéked, és abban a hónapban születtél, ami amúgy is a szeretetről szól, nem nehéz beléd szeretni.

tudasfaja.com

loading...