Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Megváltozik a körömlakkod színe, ha ebbe az italba mártod az ujjad!

Megváltozik a körömlakkod színe, ha ebbe az italba mártod az ujjad!

Hirdetés

Sajnos mostanában egyre több szórakozóhelyen fordul elő, hogy leginkább a nők italába kábítószert tesznek. Az elkövetők bizonyos oknál fogva elkábítják a lányokat, hiszen így már sokkal könnyebb lesz elcsábítani őket.

Ha tudni szeretnéd, hogy biztonságos-e az általad fogyasztott ital, az alábbi módszer segítségedre lesz.

Hirdetés

A dolog általában úgy szokott kezdődni, hogy, amikor a nő kimegy az illemhelyiségre, a férfi egy italt rendel neki, és közben egy valamilyen illegális drogot tesz bele. A nő, miután megitta, gátlásai felszabadulnak, és így a férfi már sokkal könnyebben irányíthatja.

Négy egyetemista fiú, akik a North Carolina State University anyagtudományi, és tervezési tanszékén tanulnak, gondolták, épp itt az ideje, hogy véget vessenek a borzasztó történéseknek.

Olyan körömlakkot találtak fel, mely kimutatja az italba töltött partidrogokat. Ennél nagyszerűbb találmánnyal nem nagyon találkoztunk az utóbbi időben. Gyakorlatilag egy egyszerűnek látszó körömlakk életeket menthet.

A lányok kifestik a körmüket a kedvenc színükkel, és, mielőtt beleinnának az italba, belemártják a körmüket. Ha a körömlakk elszíneződik, vagyis sötétre vált, akkor azt jelenti, hogy valamilyen tudatmódosító szert tartalmaz az ital, és nem ajánlott beleinni.

A módszerben az a jó, hogy a lányok feltünésmentesen tudják tesztelni az ital, és idejében le tudnak lépni a helyszínről, ha a dolog kezd gyanússá válni.

Hirdetés