Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Megvakult a felesége – Olyan dolgot tett egy nap a férfi, amire...

Megvakult a felesége – Olyan dolgot tett egy nap a férfi, amire nincsenek szavak!

Ha valaki egy igazán őszinte szerelmi történetre vágyik, nézze meg a Blind Devotion, vagyis a Vak hűség című rövidfilmet. Nem egy megszokott, rózsaszín romantikus sztori, hanem inkább megdöbbentő és elgondolkoztató. Láthatjuk, az igazi szerelem legyőz minden akadályt, önzetlen és óriási hatalma van.

 

A történet egy felhőtlenül boldog fiatal párról szól, akik rajonganak egymásért reggeltől estig. Imádnak együtt lenni, kacagni, mókázni, szeretni, ölelni, főzni és élni. Gondtalan életük egy nap felzavarja egy váratlan történés.

A fiatal feleséget, hirtelen nagymértékű látászavar éri. A betegsége rövid idő leforgása alatt szinte a teljes vakságik fokozódik. A boldog, felhőtlen időszakra, nehézségekkel és küzdelmekkel teli napok köszöntenek.

Szenvedés, kilátástalanság, és nyomasztó hangulat árasztja el Cecile-t, azonban a férje mindent megtesz, hogy visszavarázsolja a boldogságot kapcsolatukba.

“Nem tudja, hogy mit teszek érte, és nem is tudhatja meg soha. Én így szeretem őt, még akkor is, ha ő ezt nem akarja” – mondja a filmben a férj, és közben valóban minden megtesz azért, hogy felhőtlen, boldog életük legyen.


Nagyon megható történet, érdemes megnézni. Amennyiben megéríntett a film, oszd meg a Facebookon.

loading...