Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Megszólalt a híres jövőbelátó – atomkatasztrófára figyelmeztet, pokoli lesz a március

Megszólalt a híres jövőbelátó – atomkatasztrófára figyelmeztet, pokoli lesz a március

Hirdetés

A TikTok platformon egyre népszerűbbé válnak az időutazóknak kikiáltott tartalomgyártók, akik állítólag jövőből érkeztek hozzánk, hogy megosszák velünk a közelgő eseményeket és próféciaikat.

 

Hirdetés

Az egyik ilyen titokzatos alak, Eno Alaric, most a 2671-es évből származva megosztotta követőivel, milyen furcsa események várnak ránk március hónapban.

A közösségi média őrület részeként az időutazók általában olyan jóslatokat tesznek, melyek szürreálisak és hihetetlenek, így érthető, ha sokan csak szórakoznak rajtuk. Eno Alaric újabb jóslatai is ebbe a kategóriába sorolhatók.

A TikTokon megosztott információk szerint március 4-én radioaktív szennyezőanyag kezdene szivárogni egy felrobbant atomreaktorból Mississippi államban, ami a Mississippi folyóba jutna, mutációt okozva a környező élővilágban. Sőt, az időutazó jóslata szerint ennek következtében megjelenne az első beszélő gyíkfaj.Március 13-án egy aszteroida megközelítése lenne látható, melynek hatására az emberek megpróbálnának intézkedéseket tenni az ütközés elkerülése érdekében, de a próbálkozások sikertelenek maradnának, és az űrszikla május 17-én a Földbe csapódna.

Az időutazó jóslatai tovább folytatódnak március 22-én, amikor egy gorilla a Mississippi folyó vizéből iszik, majd hirtelen mutálódik, és valódi “King Konggá” válik.Végül, március 28-án egy titokzatos kapu felfedezése történne, mely állítólag más világokba vezetne.

Bár az ilyen típusú jóslatokat nagyon nehéz komolyan venni, sokan élvezik az ilyen fantasztikus történeteket és spekulációkat. Érdemes azonban mindig fenntartani a kritikai gondolkodást, és kételkedni az ilyen megdöbbentő jóslatok hitelességében. Talán jobb lesz, ha az emberek a valóságos eseményekre koncentrálnak, és nem hagyják magukat elragadni a virtuális időutazók által kreált képzeletbeli világokban.

@radianttimetraveler

2023, 2024, and 2025 are the craziest years in history… #fyp #foryou #timetravel #timetraveler #radianttime #viral #xyzbca #entertainment

♬ Instinct – Soundridemusic

 

Hirdetés
loading...