Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Megnézte az otthonát a Google térképen, ledöbbent attól, amit a szomszéd udvarán...

Megnézte az otthonát a Google térképen, ledöbbent attól, amit a szomszéd udvarán látott!

Hirdetés

Ha már a Google Earth felvételén is egyértelműen látható valami, akkor az nem kicsi, ebben egyetérthetünk. Elképesztő, hogy mi mindent észre lehet venni a műholdas felvételeken. Nos, nemrégiben egy hölgy olyan dolgot fedezett fel a szomszédja udvarán, ami nem hagyta nyugodni.

 

Hirdetés

A Bournemouth-ban élő lakos egy hatalmas szemétkupacot szúrt ki a műholdas felvételen, ami a környező épületekhez arányítva valóban óriási, egy kisebb épületet is kitenne terjedelemben.

Annyi lom halmozódott fel, hogy abból nem egy, de több lakást is be lehetne rendezni. Hűtőgépek, asztalok, kanapék, székek, törött üvegek, sörös dobozok és egyéb hulladékok is vannak a kupacban.

“Tudomásom szerint több, mint 4 éve van már ott ez a szemétkupac. Beszéltem a városvezetéssel, akik azt mondták, hogy magánterületről van szó és semmit nem tehetnek az ügy érdekében. Nem hiszem, hogy bármely környező üzlethez tartozna.” – jegyezte meg a szomszéd hölgy.

Azt is említette, hogy néhányan észrevették már a szeméthalmot, de azt is, hogy idővel változni szokott. Azonban soha nem volt még ilyen magas, mint most.

Attól tartanak a helyiek, hogy környező, üresen álló területeket is fel fognak használni hasonló céllal a jövőben, ha nem lépnek fel ellene.


Van, aki tűzveszélyesnek, mások egyszerűen csak gusztustalannak tartják a szemétkupacot, amely a környékre is rossz fényt vet.

“Több személlyel is szerződtünk már, akik érdeklődnek a terület iránt. Továbbra is közösen munkálkodunk a felelős szervekkel a büntetést illetően és amilyen hamar csak lehet, megtisztítjuk a területet. A lakókat is arra buzdítjuk, hogy ha illegális hulladéklerakást tapasztalnak, azonnal jelentsék felénk.” – jegyezte meg Sophie Ricketts, a helyi tanács munkatársa.

A bejelentés ellenére azonban azóta sem történt semmilyen előrelépés az ügyben.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés