Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Megépítette a saját hobbit házát, ami egyszerűen varázslatosan néz ki! Kukkants bele...

Megépítette a saját hobbit házát, ami egyszerűen varázslatosan néz ki! Kukkants bele te is!

Hirdetés

Ez a vérbeli Gyűrűk ura rajongó megalkotta a saját hobbit házát és egyszerűen mesésen néz ki. Nem csak kívül, de belül is. A házikó az 1980-as években épült és a gyönyörű Skót Felföldön található. Ekkor a film még lényegében még ki sem jött a mozikba.

Ezt a varázslatos megjelenésű lakot a könyvekhez és a filmhez hűen szerette volna kialakítani a készítője. A részleteket megtekintheted a cikk végén található fotósorozaton. Szinte hihetetlen, hogy milyen tökéletesen életre tudta hívni mindazt, amit a mozivásznon láthattunk.

Hirdetés

A lenyűgöző ház népszerűségét a készítő unokaöccsének, a Reddit felhasználó KahlumG-nek köszönheti, aki megosztotta nagybátyja otthonának képeit a közösségi oldalon.

Mind a belső, mind a külső kialakítás hű az eredetihez. A mohával körülvett környezet, a kis otthon, a köríves bejárat, a hangulatosan berendezett belső és az üvegház, amely egy kis tavacskához vezet, mind igazi mesebéli hangulatot keltenek életre.

Várj csak, amíg meglátod az apró kandallót és a konyhát az edénykészlettel, amely úgy fest, mintha éppen egy éhes törpe csapatra várna.

A legjobb az egészben, hogy Stuart Grant szereti megosztani bájos kis otthonát vendégekkel és rajongókkal egyaránt, így bárki tehet ide egy látogatást, aki szeretne úgy érezni magát, mintha egy hobbit házba térne be.

Íme, Stuart Grant hobbit házának képei:

tudasfaja.com

 

Hirdetés