Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Teljesen megbolondul az időjárásunk! Ilyen lesz a tavasz, a meteorológusok értetlenül állnak...

Teljesen megbolondul az időjárásunk! Ilyen lesz a tavasz, a meteorológusok értetlenül állnak az adatok előtt! Mit szóltok ehhez?

Hirdetés

Ha kíváncsi vagy, mit tartogat az idei tavasz számodra, időjárás szempontjából, akkor most jó helyen jársz, mert megtudhatod a meteorológusok előrejelzéseit a következő három hónapra. Lássuk a részleteket.

1. Március

Ahogy már biztosan te is észrevetted, idén március eleje nem indult valami tavasziasan, sőt, de a következő napokban felmelegedésre számíthatsz, amely meg is viselheti a szervezetet, hiszen egy hét alatt akár 11-12 Celsius fokra is felmelegedik az idő. Sőt a hónap vége fele még a szokásosnál is melegebb ígérkezik, hiszen elérheti a csúcshőmérséklet a 16-17 fokot is. Ezért márciusban elteheted nyugodtan a téli, vastag kabátodat.

Hirdetés

 

2. Április

A pozitív tendencia, ami a hőmérséklet emelkedését illeti, áprilisban is megmarad, így már a hónap közepén akár a 20 fokos csúcshőmérsékletek is megjelenhetnek a kijelzőkön, hőmérőkön. Azonban nem mindig fog hét ágra sütni a nap, hiszen ezt a szeszélyes árpilisi időjárástól nem is várhatja el senki, így fel kell készülnöd arra, hogy esernyődet mindig készenlétben tartsd.

 

3. Május

A felmelegedés folytatódik. Még a hónap elején 20 fok körül alakul a levegő hőmérséklete, ami kellemes érzéssel tölt el, és a virágzó fákra, növények is élvezhetik ezt az időt. Május második felében igencsak felugrik a hőmérséklet, hiszen akár a 28-30 fokot is súrolhatja, ami már igazi nyári időjárásnak számít.

 

tudasfaja.com

Hirdetés