Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ma van az elmúlt 10 év legerősebb napja! Így kívánj, hogy minden...

Ma van az elmúlt 10 év legerősebb napja! Így kívánj, hogy minden álmod valóra váljon!

Ma, 2018. november 11.-én van az elmúlt 10 év egyik legerősebb napja, amikor is minden dupla erővel hat, gondolataink és vágyaink megvalósulása és beteljesedése csak egy karnyújtásnyira van.

A 11-es a különleges számok közé tartozik, ez pedig azt jelenti, hogy hamarosan egy igencsak különleges, energiákkal teli nap következik. Nem titok, hogy ez november 11-én, az év 11-dik hónapjában fog bekövetkezni, és ha összeadjuk 2018 számait, végeredménynek szintén 11-et kapunk. Szóval nagy energiabombára kell felkészülni.

A numerológiában a 11-es a Mester Szám, amely az egyediséget, a hiteles kifejezésmódot, és a gyors változásokat jelképezi. A 11-es szám, azaz a két 1-es a felemelkedés energiáját hordozza magában.

A két darab 1-es, egymás mellé állítva két oszlophoz hasonlít, amelyek között egy szent kapu tárul ki. Erre fog sor kerülni november 11-én, és ezzel egyidőben megnyílik az út a lehetőségek, a pozitív életszemlélet kialakítása előtt.

Azt viszont tudnod kell, hogy míg a Mester Számok számtalan lehetőség kialakításában játszanak szerepet, sok kihívást is hoznak az életünkbe. Ezek a számok türelmet, időt és energiát követelnek, ezért a november 11-től igyekezz életmódot változtatni, légy türelmes önmagaddal szemben. A következő hetekben minden lehetőség adva lesz a változáshoz, amely egyben felkészülés az új esztendőre, annak kihívásaira is.

Ha rápillantasz az elektromos óra kijelzőjére, ami 11 óra 11 percet mutat, akkor ez egy rendkívül erős jel, ami arra utal, hogy hamarosan bekövetkezik a várva várt siker, bőség, boldogság, elégedettség az életedben. Az átalakulásod még csak most fog elkezdődni, ezért légy felkészülve minden eshetőségre.

Spirituális fejlődés szintjén is kiemelkedő időszak előtt állsz, hiszen a 11-es Mester Szám képes megadni mindazt a lelki harmóniát, ami egy kiegyensúlyozott élethez szükséges.

Ezek is érdekelhetnek:

Napi horoszkóp 11.11. Vasárnap – Energiák indulnak útnak a mai nap, így befolyásolja minden csillagjegy életét!

Így választja meg a lélek a családtagokat és barátokat mielőtt leszületne a Földre!

loading...