Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ “Ma egy idős néni vásárolt előttem a húsboltban, aki csak a pénztárnál...

“Ma egy idős néni vásárolt előttem a húsboltban, aki csak a pénztárnál jött rá, hogy nincs elég pénz nála – Ekkor kijött a tulajdonos, és Ezt tette ott, mindenki előtt!”

Ma délután a hentesboltban voltam vásárolni. Előttem a sorban egy néni várt hogy rá kerüljön a sor, közben nézegette az árakat. Mikor ő következett, mondta hogy szeretne far-hátat, meg pár darab csirke szárnyat, mert a férje nagyon imádja, és szeretné vele meglepni, mert sajnos nagyon beteg.

 

 

Valószínű, hogy nem jól nézte az árakat, mert amikor fizetésre került a sor, akkor döbbent rá, nincs nála elég a pénz. Elkezdte visszapakolni a húst a pultra, miközben sírva fakadt.Ebben a pillanatban lépett a boltba a tulajdonos, aki kérdezte az alkalmazottat, hogy mi a probléma? A fiatal fiú elmondta neki a történetet. Ekkor a tulaj azonnal odafordult a nénihez, és ezt mondta neki: – Hölgyem, a csirke szárnyat pont most akcióztuk le, úgyhogy semmi probléma, bőven belefér a pénzébe!

Ezek után fogott egy nagy szatyrot és két marokkal elkezdte beleszedni a szárnyakat, majd közé csempészett még pár darab szép nagy csirkemellet és combot is, majd a tetejére még rátett pár csirke szárnyat újra. A nénike alig bírta el a tele szatyor hús árut. A főnök meg sem mérte. Az idős hölgynek 1000 forint volt minden vagyona, amiből még 500 forintot vissza is kapott.Szép boldog napot kívánva segített a tulaj kinyitni a néninek az ajtót távozásnál!


Megható és szívmelengető volt ennek a szemtanúja lenni. Többen is könnyes szemmel távoztunk az üzletből! Ha valaki, akkor ez a tulaj mindenképp megérdemel egy hatalmas lájkot és egy megosztást! Egy kis emberséggel és egymásra odafigyeléssel máris szebbé tettük egy másik ember napját! Több ilyen emberre lenne szükség ezen a világon!

Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a (sajnos) ritka és szép történet, kérlek oszd meg ismerőseiddel is!

loading...