Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Ma délelőtt ez a néni előttem vásárolt a boltba..A következő pillanatban a...

Ma délelőtt ez a néni előttem vásárolt a boltba..A következő pillanatban a boltos tettén elsírtam magam

Hirdetés

Ma délelőtt ez a néni előttem vásárolt a boltba..A következő pillanatban a boltos tettén elsírtam magam

 

Hirdetés

Ma délelőtt a boltban voltam vásárolni. Előttem a sorban egy néni várt hogy rá kerüljön a sor, közben nézegette az árakat. Mikor ő következett, mondta hogy szeretne far-hátat, meg pár darab csirke szárnyat, mert a férje nagyon imádja, és szeretné vele meglepni, mert sajnos nagyon beteg.Valószínű, hogy nem jól nézte az árakat, mert amikor fizetésre került a sor, akkor döbbent rá, nincs nála elég a pénz. Elkezdte visszapakolni a húst a pultra, miközben sírva fakadt.

Ebben a pillanatban lépett a boltba a tulajdonos, aki kérdezte az alkalmazottat, hogy mi a probléma? A fiatal fiú elmondta neki a történetet. Ekkor a tulaj azonnal odafordult a nénihez, és ezt mondta neki: – Hölgyem, a csirke szárnyat pont most akcióztuk le, úgyhogy semmi probléma, bőven belefér a pénzébe!Ezek után fogott egy nagy szatyrot és két marokkal elkezdte beleszedni a szárnyakat, majd közé csempészett még pár darab szép nagy csirkemellet és combot is, majd a tetejére még rátett pár csirke szárnyat újra. A nénike alig bírta el a tele szatyor hús árut. A főnök meg sem mérte. Az idős hölgynek 1000 forint volt minden vagyona, amiből még 500 forintot vissza is kapott.

Szép boldog napot kívánva segített a tulaj kinyitni a néninek az ajtót távozásnál!

Megható és szívmelengető volt ennek a szemtanúja lenni. Ha valaki, akkor ez a tulaj mindenképp megérdemel egy hatalmas lájkot és egy megosztást! Egy kis emberséggel és egymásra odafigyeléssel máris szebbé tettük egy másik ember napját! Több ilyen emberre lenne szükség ezen a világon!

Hirdetés