Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Lefestett cellux ragasztót tett a telefon vakujára – Megdöbbentő eredményt ért el...

Lefestett cellux ragasztót tett a telefon vakujára – Megdöbbentő eredményt ért el vele!

Az okostelefonok nélkül ma már nem tudnánk elképzelni az életünket. Gyakorlatilag az, amire a telefon kezdetben hivatott volt, már közel sem annyira fontos funkciója egy ilyen kütyünek.

Természetesen intézünk vele hívásokat, ha nagyon fontos dologról van szó, de alapvetően üzenetváltásra, közösségi oldalak használatára, fényképezésre, hírolvasásra, emailezésre vesszük igénybe leggyakrabban és a videó nézegetést, vásárlást, GPS-t és a különféle játékokat még nem is említettük.

A kamerája ugyanakkor nagyon hasznos detektív eszköz is lehet, ha ezt a trükköt kipróbáljuk vele. Ha te magad is olyan típus vagy, aki szereti a tudományos kísérleteket és szívesen kipróbálsz izgalmas dolgokat, akkor kövesd a következő instrukciókat.

UV fényes detektorrá változtathatod a kamerádat

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen láthatatlan foltok találhatóak az otthonodban vagy bárhol, ahol megfordulsz, mint például egy hotel szobában, akkor ezzel a trükkel egyszerűen kiderítheted.

Mire lesz szükséged?

átlátszó cellux ragasztó

kék és lila alkholos filctoll

Így csináld

Először is vágj le egy darab cellux ragasztót és ragaszd rá a telefon vakujára, majd fesd le a kék filctollal. Hagyd megszáradni. Ezután ragassz rá egy másik darab cellux ragasztót és azt is fesd le a kék filctollal.

Ha ez megszáradt, jöhet egy újabb darab cellux, amit ezúttal lilával kell befestened.

Ezzel készen is van a mini UV fényes detektorod.

Kapcsold be a telefonon a zseblámpát, majd menj be a helyiségbe, ahol le akarsz fotózni valamit és kapcsold le a villanyt. Teljesen sötét helyen kell fotóznod.

Ezután fotózd le az adott tárgyat, felületet és kész is vagy!

Nézd meg videón!

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...