Kezdőlap AKTUÁLIS Leesett a rajongók álla – Sosem találnád ki kivel töltötte a karácsonyt...

Leesett a rajongók álla – Sosem találnád ki kivel töltötte a karácsonyt Vitray Tamás

Bár a legendás televíziós és harmadik felesége, Kállai Bori színésznő 2019-ben úgy döntöttek, harminc közösen töltött év után külön utakon folytatják, s egy évvel később hivatalosan is elváltak, Vitray mégsem töltötte egymagában a szeretet ünnepét.

 

 

A tévés elárulta a Blikknek, miként alakult náluk a karácsony, nem is akárkivel, hanem első feleségével.

– Most is éppen a volt feleségemnél, a gyerekek édesanyjánál vagyok – újságolta lapunknak Vitray, amikor érdeklődtünk, hogy alakult az év végi ünnep.

A Magyar Televízió egykori ikonja boldogan újságolta, gyermekei és unokái körében ünnepelhetett.

– Már jó előre megbeszéltük, hogy mikor hová megyünk. Természetesen a gyerekekkel, unokákkal lehettünk együtt, azaz a volt feleségemmel töltöttük a karácsonyt, de azt hiszem, ez így is normális – mondta Vitray Tamás. – A menüt az egyik fiú unokám készítette, meg kell mondjam, nagyon ügyes a konyhában, tényleg van hozzá tehetsége.


A tévés első felesége civil, Vasvári Teréziával fiatalon ismerkedtek meg, Vitray mindkét gyermeke ebben a házasságban született.

– Diákszerelem volt a miénk, az első szemesztertől tartott, és a szeretet a válásunk után is megmaradt. Ő a két fiam, Tamás és Péter édesanyja – nyilatkozta korábban a HOT! magazinnak Vitray, akinek kapcsolata nem volt zökkenőmentes az asszonnyal.

Amikor ugyanis az ifjabbik Tamás már négyéves volt, Terézia pedig már a kisebbik gyermeket, Pétert hordta a szíve alatt, Vitray beleszeretett Földi Teri színésznőbe, akiért el is hagyta a családját. Szíve végül hosszas vívódás után visszahúzta a családjához, s megszakította a kapcsolatot a szép művésznővel.– Vívódtam, kínlódtam, végül visszaköltöztem a családomhoz – fogalmazott a Story magazinnak erről az időszakról a televíziós, akit 13 év elteltével ismét összehozott a sors Földi Terivel, így felesége végleg kiadta az útját, a hetvenes évek közepén el is váltak.


A jó kapcsolat azonban megmaradt, összekötötték őket a gyerekek és a közös fiatalság, így bár a tévés második, majd harmadik házassága is tönkrement, első neje szívesen látta karácsonykor is. Vitray korábban azt mondta lapunknak, hogy bár negyedszer már biztosan nem nősülne meg, de társra még vágyik, ugyan 89 évesen nem sok valós esélyt lát arra, hogy valaha ismét eltalálja Ámor nyila – volt felesége azonban bármikor szívesen látja őt, vendégül.
loading...