Kezdőlap AKTUÁLIS Leesett a rajongók álla – Sosem találnád ki kivel jöhetett össze Shane...

Leesett a rajongók álla – Sosem találnád ki kivel jöhetett össze Shane Tusup

Shane Tusup és Szabó Zsófi szakításának a híre derült égből villámcsapásként érkezett. A sztáredző először úgy nézett ki, mindent megtesz, hogy visszaszerezze egykori jegyesét, de nem járt sikerrel.

 

Ekkor belevetette magát a nyaralásba, a kikapcsolódásba, a barátaival járt bulizni. Ekkor készült róla egy sejtelmes fotó is, amin egy szőke szépséggel csókolózott éppen. Most pedig az is kiderülhetett a Bors szerint, hogy ki volt ez a titokzatos szőkeség!

A Lap szerint ő nem más, mint Ledneczky Virág, aki a Való Világ tizedik szériájában tűnt fel. Virág azóta inkább a zenei karrierjére koncentrál, de az a fotó… A Borsnak nyilatkozott is az énekesnő, amikor arról kérdezték, hogy mi történt közte és Shane Tusup között.“Jé, akkor már értem, hogy miért kérdezi tőlem mindenki, hogy mi volt az a csók? Egyáltalán nem tudom, hogy milyen csókról volt szó…” – kezdte ezzel a meglepő kijelentéssel a valóvilágos sztár, aki a Lap munkatársaitól értesült arról, hogy intim fotó is készült a csókról.“Sajnos az van, hogy ha elmegyek bulizni, akkor vannak emlékezetkieséseim, nem tudom mi történt az este. Van, hogy a reggeli ébredésnél tele van a kezem karszalagokkal, onnan tudom, hogy hány helyen jártam és hogy hol. Én ilyen vagyok, így bulizok. Az, hogy Shane-nel csókolóztam volna, egyáltalán nincs meg – folytatta a fiatal lány. – Ahogy nézem a fotót, kajak úgy néz ki a lány, mint én…. A hajam is ilyen, és az orrom is, van ilyen ruhám… Ezen az oldalamon nincs tetkó és a gádzsinak sincs tetkója, és tetszenek a tetovált, izmos férfiak is, szóval minden egybevág, akár én is lehettem. Olyan ez a lány a képen, mintha az ikertestvérem lenne, de nekem nincs ikertestvérem, szóval lehet, hogy én vagyok” – fogalmazott nevetve Virág.Shane egyébként jól néz ki, de kattos az agya ahogy hallom. Mondjuk poén, hogy vele csókolóztam, jó lett volna, ha legalább emlékeznék rá! 

– tette még hozzá a csinos énekes.

(Bors Online)

loading...