Kezdőlap AKTUÁLIS Leesett a rajongók álla – Jóképű izompacsirtává gyúrta magát Alekosz, bolondulnak érte...

Leesett a rajongók álla – Jóképű izompacsirtává gyúrta magát Alekosz, bolondulnak érte a nők

Hirdetés

Nagy Alekosz teljesen átformálta a testét, és népes rajongótáborának, valamint megállás nélkül bosszankodó haragosainak most azt is elárulta, hogyan építette magára a sokkoló izomtömeget.

Nagy Alekosz a Való Világ negyedik szériájában vált országosan ismertté, és bár állandó humorbombáit, valamint utánozhatatlan szófordulatait egyaránt imádta a közönség, a sokak által „kérdőjelként” emlegetett testtartása volt az, ami örökre beégett a tévénézők memóriájába.A műsor már több mint egy évtizede véget ért, és bár a reality győztese szürreális húzásaival azóta szinte mindenkit magára haragított már az országban, még most is jelen van az interneten, a televízióban és a rádióban.

Hirdetés

Az ikonikus testtartásnak azonban vége! Alekosz 9 hónappal ezelőtt kőkemény edzésbe kezdett, ennek eredményét pedig rendszeresen meg is mutatja követőinek, akik két táborra szakadtak.

Egyesek kalapot emelnek és elismerik Alekosz teljesítményét, mások azonban minden mozzanatába belekötnek, függetlenül attól, hogy a görög hős valószínűleg éppen az ő boszantásuk miatt teszi közzé megbotránkoztató posztjait.A realitysztár várhatóan a legújabb bejegyzésével is hatalmas vihart kavar majd az interneten, írásában ugyanis sikerült egyszerre az egekig emelnie és a porba tipornia a testépítést.

Nos, Alekoszt ismerve, nincs mit tenni, akinek nincs köze a témához, dőljön hátra és szórakozzon a VV4 győztesének legújabb húzásán és annak következményein.

Alekosz edzéstervét változtatás nélkül, szó szerint mutatjuk.

Alekosz edzésterve. Egy sikeres bodybuilder.

Az edzésnek és a táplálkozásnak összhangban kell lennie. Csakis így érhető el számottevő változás, látható eredmény.Kilenc hónapja az alábbiak szerint élek. Íme, az Alekoszi edzésterv!

Felkelés: 11.00-kor. Zuhanyzás szappannal. Start. Szolárium. Edzőterem. Kínai étterem. Lidl. CBA. Majd hazaérkezés és a zuhanyzást követően néhány óra szieszta. Ezalatt Columbo.

Az edzés

– Csak fekpad kell! Más nem. A fekpad minden izmot megmozgat, ezért nincs szükség más fölösleges gépek igénybevételére. Miért töltenéd értelmetlenül az időd a teremben! A börtönben a tolvajok is fekpadon edzenek, mégis látványosan erősek. A sikeres és profi bodybuilder testfelépítésének szabványos alapjait, bűnözők fektették le. Börtön és fekpad = Bodybuilder.A Táplálkozás – Az vagy, amit megeszel. Tehát. Mellek edzése előtt, csirkemellett kell enni. A hát edzése előtt, farhátat kell enni. A comb edzése előtt, sertéscombot kell enni. Vádlizás előtt a helyes étel, természetesen marhalábszár. Ezt a primitív sportágat az egyszerűségének okán túlbonyolítani, nemkell. Ha a fenti leírásokat te is betartod és követed, úgy pár hónap elteltével, sikeres és profi bodybuilder lehetsz.

𝐌𝐞𝐫𝐭 𝐚𝐤𝐢𝐤 𝐨𝐥𝐲𝐚𝐧 𝐨𝐫𝐮̈𝐥𝐭𝐞𝐤, 𝐡𝐨𝐠𝐲 𝐚𝐳𝐭 𝐡𝐢𝐬𝐳𝐢𝐤, 𝐦𝐞𝐠𝐯𝐚́𝐥𝐭𝐡𝐚𝐭𝐣𝐚́𝐤 𝐚 𝐯𝐢𝐥𝐚́𝐠𝐨𝐭, 𝐚𝐳𝐨𝐤 𝐦𝐞𝐠 𝐢𝐬 𝐭𝐞𝐬𝐳𝐢𝐤.

– írta posztjában a korábban a BRFK által is megfigyelt celeb.Hirdetés