Kezdőlap AKTUÁLIS Leáll az OTP bank áprilisban – Itt a pontos dátum és a...

Leáll az OTP bank áprilisban – Itt a pontos dátum és a bank közleménye

Hirdetés

Az OTP Bank fontos változásokra hívja fel a figyelmet ügyfelei számára, amelyek az elkövetkező hetekben érintik a digitális szolgáltatásokat.

 

Hirdetés

A pénzintézet tájékoztatása szerint több napra tervezett leállásokra kell számítani március és április hónapokban.

A bank honlapján közzétett tájékoztatás szerint az alábbi időpontokban várhatók szolgáltatásokkal kapcsolatos fennakadások:

Április 1., 18:00 – Április 2., 1:00: Csoportos Beszedéssel és Állandó Megbízással Kapcsolatos InformációkÁprilis 1-jén, 18:00 órától egészen április 2-án hajnali 1:00 óráig újabb leállás várható az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatán. Ebben az időszakban szintén nem lesznek elérhetőek a csoportos beszedéssel és állandó megbízással kapcsolatos információk.

Április 21., 12:00 – 24:00: Lakossági Hiteligénylésekhez Kapcsolódó Szolgáltatások

Április 21-én, 12:00 órától egészen éjfélig (24:00 óráig) a lakossági hiteligénylésekhez kapcsolódó szolgáltatások nem lesznek elérhetőek. Ide tartoznak az ingatlan- és jelzáloghitel, személyi kölcsön, babaváró kölcsön, áruhitel, hitelkártya és folyószámlahitel igénylések.Az OTP Bank felhívja ügyfelei figyelmét, hogy ezekben az időszakokban előfordulhatnak szolgáltatásokkal kapcsolatos zavarok, ezért javasolják, hogy igénybe vétel előtt tájékozódjanak az érintett időpontokról.

A bank azonban minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a lehető legkisebb mértékben érintse az ügyfelek mindennapi banki tevékenységeit a tervezett fejlesztések ideje alatt.

Hirdetés