Kezdőlap AKTUÁLIS Lányai közölték a hírt – Változás állt be Gálvölgyi János állapotában

Lányai közölték a hírt – Változás állt be Gálvölgyi János állapotában

Hirdetés

Igencsak jó hírt osztott meg a közösségi oldalán Gálvölgyi János két lánya, Eszter és Dorka: az ünnepelt színész túl van az életveszélyen!

„Kedves Mindnyájan! A mai napon kimondták, hogy apu túl van az életveszélyen! Nagyon köszönjük a sok támogatást, üzenetet és szeretetet! Lassú gyógyulás vár apura, de a nehezén már túl van! Mindenkinek mindent köszönünk!Hirdetés
Egyelőre még az intenzív osztályon ápolják, így nem tudtok vele kapcsolatba lépni, és kérjük, hogy legyetek türelmesek! Az elmúlt napok nekünk is nagyon nehezen teltek, minden perc egy örökkévalóságnak tűnt, de valóban nagyon nagy szükség van most békére és nyugalomra.
Néhány nap múlva a mi életünk már visszaáll a normál kerékvágásba, de apunak ez még néhány hét biztosan lesz. Vannak csodák, csak hinni kell!” – írta Dorka, aki egy videót is kitett a közösségi oldalára.A videóban Dorka mellett testvére, Eszter is megszólal. Többek között elmondják, hogy szeretnének köszönetet mondani az egész család nevében azért a szeretetért, ami feléjük árad. Sok helyen írták, hogy tüdőembólia okozta az életveszély kialakulását a színésznél, ám ezt ők cáfolják: tüdő- és szívelégtelenség állt a probléma hátterében.„Mivel a mentő ötven percen keresztül nem jött, mi vittük kocsival aput a kórházba, azt az utat senkinem nem kívánjuk. Nagy szerencsénk volt, mert azonnal tudtak minket fogadni a Városmajori Szívklinikán, ahonnan később átszállították a SOTE Üllői úti klinikájára, ahol azóta is nagyon jó kezekben van, dr. Gál János és csapata mindent megtesz érte, hatalmas köszönet nekik.

A mentők ki nem érkezéséhez annyit tennénk hozzá, hogy mi nem kívántuk senki fejét, nem mi kezdeményeztük a belső vizsgálatot a mentőknél, sem a rendőrségi nyomozást. Mi nem akartunk apunak különleges bánásmódot, egyszerűen azért emeltük fel a szavunkat, hogy senkinek se kelljen ötven percet várnia egy mentőre, ha légzési nehézségei vannak. Egyébként a mai napig nem keresett minket senki, bocsánatot tőlünk nem kért senki” – mondják a színész lányai a videóban.


Hirdetés