Kezdőlap AKTUÁLIS Közös fotóval jelentette be a nagy hírt Krausz Gábor és Mikes Anna

Közös fotóval jelentette be a nagy hírt Krausz Gábor és Mikes Anna

Hirdetés
Krausz Gábor és Mikes Anna között tényleg több van barátságnál? A sztárséf most olyan posztot tett közzé a 24 óráig elérhető Instagram-történetében, ami erre enged következtetni, hiszen A szépség és a szörnyeteg dalának egy sorával üzent Annával az oldalán a közösségi médiában.

Krausz Gábor és Mikes Anna csütörtökön együtt mentek étterembe Budapesten, ahonnan két sztorit is közzétett a séf. Az egyiken maga az étel látható, míg a másikon Annával szelfiznek, s ehhez írta Krausz Gábor az alábbi idézetet.

Hirdetés

„Volt két idegen, aki hirtelen…❤️” – írta a sztárséf a fotóhoz, amit ide kattintva tekinthet meg korlátozott ideig.

Ez a dalszöveg azért is fontos számukra, hiszen a Dancing with the Stars Disney tematikájú adásában A Szépség és a szörnyeteg klasszikus Oscar-díjas főcímdalára táncoltak american smooth stílusban. Abban az adásban a zsűrit és a nézőket is elkápráztatták, s rengeteg dicséretet kaptak a kettejük közt lévő kémia miatt. Az idézett szöveg pedig a Zserbó Szépség és a szörny című dalából származik:„Hol volt hol nem volt, régi nóta száll

Volt két idegen aki hirtelen egymásra talált

Apró változás, csöppnyi mint a könny

Nem számított rá fél is még talán

Szépség és a Szörny

Mindig ugyanúgy

Mindig meglepő

Mindig úgy mint rég

Ahogy nem kétség

Új nap mindig jő

Hol volt hol nem volt

A vén idő mesél

Édes búsan szól h még változol

S néha tévedsz még

Új nap mindig jő

Felszárad a könny

Hol volt hol nem volt

Rímmel így dalolt

Szépség és a Szörny”A közös képet a táncosnő is megosztotta, valamint a saját ételéről is megosztott egy képet, illetve ő szintén írt egy szívecskét a posztjához. Ezeket a képeket ide kattintva láthatja még néhány óráig.

Krausz Gáborról és Mikes Annáról hónapok óta pletykálják, hogy egy párt alkothatnak. Az tény, hogy a Dancing with the Stars fináléja óta is sok időt töltenek együtt, és nem engedték el egymás kezét. Nemrég a sztárséf egy hosszú interjúban elmondta, hogy a táncosnő valódi támasza volt, hiszen nagyon sok nehézségen ment keresztül a Tóth Gabival való válása miatt.„Egyértelmű, hogy a támaszom marad. Ez nem a műsorról szólt, ez nem egy kötelesség volt neki… Egy teljesen őszinte emberi reakció volt, ami egy nagyon jó tulajdonsága is, hogy ő gondoskodó. Hála isten, most már nem kell rólam gondoskodni, a lelkem szerintem rendben van. Persze, beszélünk nagyon sokat” – nyilatkozta karácsony előtt a sztárséf.

Hirdetés