Kezdőlap AKTUÁLIS Kitálalt Mary Zsuzsi exe: „Nem törődött a gyerekkel, a sztriptízes lányok gondozták”...

Kitálalt Mary Zsuzsi exe: „Nem törődött a gyerekkel, a sztriptízes lányok gondozták” – Dobos Attila végül ellopta a kislányt

Megrázóan fájdalmas történetről rántotta le a leplet Dobos Attila, akinek korábbi párja, Mary Zsuzsi lemondott közös gyermekükről.

Dobos Attila, aki jelenleg gőzerővel készül az 50+ éves Táncdalfesztiválra, a Borsnak adott interjújában többek között arról is mesélt, hogy legnagyobb slágereit isteni sugallatra írta meg, s mivel mélyen vallásos, így hiszi, hogy a jóisten segítette át őt a nehéz időkön. A 78 éves énekes-dalszerző továbbá Mary Zsuzsival való kapcsolatáról is mesélt: mint mondta, a 2011 karácsonyán elhunyt énekesnő tulajdonképpen lemondott egyetlen közös gyermekükről, Angéláról.

– Esküszöm, magamtól még nem írtam sikeres zenét! Mindent kaptam. Mélyen hívő vagyok, és boldog, amióta Istent megtaláltam. Ez akkor történt, amikor Németországban Mary Zsuzsi egyik napról a másikra elhagyott, és beállt a Klapkához sztriptíz-táncosnőnek. Míg megnéztem egy fogorvosi állást, otthagytam Zsuzsit a hat hónapos babánkkal. Boldogan mentem vissza, hogy megvan az állás. Erre azt válaszolta hűvösen, hogy ez neki már mindegy, mert ő itt marad a Klapkánál. Azt hittem, ott halok meg – mesélte a Borsnak Dobos Attila, aki ezt követően csak bolyongott a városban, majd egy üres templomba ment imádkozni. Azt állítja, másnap hallotta Isten hangját.

– Azóta boldog vagyok, pedig jöttek csapások, nehézségek, de bennem mindig a napsugár sü­tött. Magyar bibliakörbe jártam, ahol egy tanítómesterem azt mondta: Attila, nyugodtan tegye próbára az Istent, meglátja, ma­ga mellett áll. Akkor kezdődött a harc a gyerekért. Klapka akkor három nővel élt együtt, Zsuzsi volt a negyedik. München mellett egy faluban kaptam állást, oda költöztem. Minden hétvégén mentem Düsseldorfba hétszáz kilométert, hogy a kislányomat babakocsiban sétáltathassam. Nem szakíthatták el tőlem! Zsuzsi nem törődött a gyerekkel, a sztriptízes lányok gondozták. Az volt a célom, hogy ebből a fertőből elhozzam – emlékezett vissza az énekes-dalszerző.

Dobos Attila aztán a 11 hónapos Angélát “el is lopta.”

– Zsuzsival megegyeztünk, hogy én fogom nevelni. Kibérel­tem egy lakást Münchenben, és találtam egy idős magyar nénit a bibliakörben, hogy pesztrálja a babát, míg dolgozom. Zsuzsi minden feltételét teljesítettem, mire az arcomba röhögött: nem gondolod, hogy odaadom a gyereket! Amikor elmentek Klapkával a Kanári-szigetekre nyaralni, a babát az egyik sztripperre hagyta. Elhoztam a babát, mintha sétálni vittem volna, írtam, ne várja vissza, mire az Klapkáék után telefonált. Erre mit tettek Zsuzsiék? Meghosszabbították a nyaralást! Hónapok teltek el, mire az ügyvédjétől levelet kaptam, amiben anyagi kö­vetelések voltak, szó sem esett a gyerekről. Angélának anyja helyett anyja voltam, pelenkáztam, etettem, tanítottam. A mai napig könnybe lábad a szemem, amikor anyák napján kapok tőle egy virágot – mesélte Dobos Attila.

Forrás

loading...