Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Kihívta a tanár felelni a gyereket és durván megalázta a 8 éves...

Kihívta a tanár felelni a gyereket és durván megalázta a 8 éves kislányt. Az osztálytárs telefonja mindent rögzített!

Gyermekeink nagyon sok időt töltenek az iskolában tanáraikkal. Ennek okán a tanároknak felelősségük lenne, hogy minél több tudást átadjanak nekik alapvető ismeretekről és emberi értékekről is, mint a tisztelet és a szolidaritás. Sajnos vannak olyan tanárok, akik elfeledkeznek arról, hogy mi az igazi célja a munkájuknak. 

Az ilyen emberek felhatalmazzák magukat arra, hogy a gyermekekkel kegyetlen módon bánjanak, ezzel pszichológiai és szociális problémákat kiváltva.

A 8 éves kislány este

Egy olyan esetet fogunk bemutatni, amelyben egy kisgyermek erős karakterének köszönhetően példamutató bátorságról tett tanúbizonyságot, nem tűrve, hogy elnyomják.

A videó futótűzként terjedt a weben és rengeteg hozzászólást kapott. A helyszín egy orosz iskola egyik osztályterme, amelyben éppen angol óra zajlik. A kislány a táblánál áll, a tanár pedig kérdésekkel bombázza. Az egyik diák vette fel videóra a történteket.

Mi történt?

A tanár szörnyű, megalázó bánásmódját egyfajta vallatással kezdte. Agresszívem tett fel kérdéseket a kislánynak, aki szemmel láthatóan nagyon kellemetlenül érezte magát. Amikor a kislány nem tudott válaszolni, akkor a férfi az egész osztály előtt gúnyt űzött belőle.

A kislány megszeppenve állt a tanár előtt, aki úgy tűnt, egyáltalán nem tud lenyugodni, éppen ellenkezőleg, egyre ingerültebbé válik. Egy ponton elkezdte erőteljesen böködni a kislány fejét, majd a vállánál fogva rángatni, amit a gyermek nem tűrt tovább.

A kislány megelégelte a megaláztatást és a bántalmazás és megrúgta a tanárát a számára legfájóbb ponton. A férfi valószínűleg nem számított ilyen reakcióra.

A gyermekek bántalmazása számos súlyos következményt maga után von…

  • csökkent magabiztosság
  • agresszivitás, bosszúvágy
  • motiváció elvesztése, viszolygás az iskolától
  • teljesítmény hanyatlása
  • depresszió, szorongás
  • viselkedési és alvási problémák
  • közösségbe való beilleszkedés nehézségei, magányosság
  • önpusztító magatartás, öngyilkos gondolatok

Ha ezeket tapasztalod, azonnal cselekedj, mert a gyermeked lelki, szellemi és fizikai állapota sérülhet, szociláis problémái adódhatnak. Ezek mind alapjaiban tehetik tönkre a jövőjét.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...