Kezdőlap SZÓRAKOZÁS FILMEK Ki emlékszik még A farm, ahol élünk egykori hősnőjére? Döbbent, hogy néz...

Ki emlékszik még A farm, ahol élünk egykori hősnőjére? Döbbent, hogy néz ki ma, érett nőként!

Hirdetés

A híres amerikai sorozat, A farm, ahol élünk, nálunk is rengeteg tévénézőt tapasztott a képernyők elé a 90-es évek végén. Ki tudná elfelejteni Laura-t, a barna fonatos kislányt, akinek a felnőtté cseperedését ország-világ végig követhette.

A sorozat Laura életét családja és a közössége körében is szépen ábrázolja, a világ pedig szívéhez közelinek érezhette őt. Ezért is lett olyan sikeres Magyarországon is.

Hirdetés

Laura-t Melissa Gilbert játszotta, aki azóta is számos filmben vállalt szerepet, de egyik sem volt olyan jelentős számára, mint A farm, ahol élünk -ben nyújtott alakítása és ezért legfiatalabb színésznőként kapott csillagot a hollywoodi hírességek sétányán.

Hogy mi a helyzet ma Laura-val?

A ma 53 éves színésznőt sem hagyta érintetlenül a hollywood-i mentalitás. Igyekezett alkalmazkodni ahhoz az ideálhoz, amihez majd minden színésznő.

“Hollywood mintha nem engedné, hogy a nők természetes módon öregedjenek. Én is keresztülmentem azon, amin majdnem mindenki. Orr- és mellplasztika, botox, feltöltések.”

Azonban Melissa kijutott ebből az ördögi körből!

“Kivetettem a mellemből az implantátumot és több feltöltést sem fogok csináltatni. Megpróbálok úgy öregedni, ahogyan azt egy normális, 53 éves nő teszi.” – mondta Melissa.

“Jelenleg semmim nem fáj, alapvetően egészségesnek és erősnek mondhatom magam.”

Az egykori Laura azóta több filmben is feltűnt, mint a Kés alatt c. sorozat, A szív választásai vagy az Anna Frank naplója, tíz éve azonban már nem láthattuk filmekben szerepelni.

tudasfaja.com

Hirdetés