Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Keverd össze ezt a 3 dolgot és vége a striáknak! Kipróbáltuk, működik!

Keverd össze ezt a 3 dolgot és vége a striáknak! Kipróbáltuk, működik!

Hirdetés

Mondj búcsút a striáknak és vesd be ezt a 3 egyszerű hozzávalót annak érdekében, hogy ne kelljen többé takargatnod a tested!

A striák a feszülés irányára merőleges lila vagy vörös csíkok, melyek később gyöngyházas fehér színűvé fakulnak. A csíkok jellemzően nagyobb mértékű hízás vagy fogyás után jelentkeznek, esetleg éppen ezért terhesség következtében, vagy ha valaki túl gyors ütemben gyarapítja izomzatát.

Hirdetés

A striákat sokan összekeverik a narancsbőrrel, főleg azért, mert ugyanazokon a testtájakon – leginkább a hason, combon, csípőn, fenéken, esetleg mellen – jelennek meg. Míg a narancsbőr a zsírsejtek kiboltosulása a bőrfelszín felé, addig a stria gyakorlatilag a szövetek nyúlásából adódó állapot.

Ha te sem vagy mentes a striáktól, készítsd el az alábbi keveréket, és szabaduljunk meg tőle hatékonyan.

Jó, ha még idejében nekifogsz a kezelés alkalmazásának, hogy a strandidőszakra már selymes, makulátlan legyen a bőröd.Hozzávalók:

  • 1 evőkanál cukor
  • 3-4 csepp mandula olaj
  • 1 fél citrom leve

Alkalmazás:

A hozzávalókat keverd össze, majd minden reggel és este 10 percen keresztül masszírozd a problémás területbe. Addig használd ezt a keveréket, amíg a csíkok eltűnnek, a bőröd sima lesz.

Legyél kitartó, nem egyik napról a másikra fog bekövetkezni a változás… de megéri türelmesnek lenned.

Hirdetés