Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Keverd össze ezt a 2 dolgot és a legerősebb zsírégető krém máris...

Keverd össze ezt a 2 dolgot és a legerősebb zsírégető krém máris a kezedben van!

Hirdetés

Napjainkban nagyon sok ember küzd hasi-és deréktájon egy kis súlyfelesleggel. Sokan hiába próbálnak ki bármilyen diétát, még sem tudnak megszabadulni a hirtelen felkúszott kilóktól.

Az alábbiakban egy olyan módszert mutatunk, amely nekünk bevált. Ha valaki kipróbálja, nem fogja megbánni!

Hirdetés

Ha gyors, és eredményes fogyásra vágyunk, akkor ez a krém pontosan az, amire szükségünk van. Csupán egy hét alatt könnyedén megszabadulhatunk a lerakódott hasi zsírtól, és a súlyfeleslegtől.

A tavasz közeledtével minden nő arról álmodik, hogy gyorsan le tudja dobni magáról a télen lerakódott plusz kilókat. Ezzel a krémmel könnyen elérhetjük az álomalakunkat!
Nagyon könnyű elkészíteni, és nagy előnye az is, hogy semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaz. A 100%-ban természetes krém azoknak ajánlott, akik a bioéletmód hívei, és nem szeretnék fölöslegesen toxikus anyagokkal mérgezni magukat.

Hozzávalók:

  • 1 ½ kámfor tabletta
  • és a egy kisebb tégely babaolaj

Alkalmazás:

Egy kis tálkába keverjük el az olajat, és a kámfor tablettákat, majd hagyjuk állni 2 napon keresztül. Használat előtt ismét keverjük össze alaposan.

Minden este lefekvés előtt kenjük be ezzel a keverékkel a has, és derék körüli részt, majd masszírozzuk be a bőrünkbe alaposan. A kámfor allergén lehet, előbb csak egy kisebb területen próbáljuk ki.
A kúra ideje alatt fogyasszunk minél több vizet, ez segítségünkre lesz abban, hogy hatékonyabban megszabaduljunk a méreganyagoktól. Egy hét után már látni fogjuk az eredményt, azonban addig alkalmazzuk a keveréket, amíg el nem érjük a kívánt testsúlyunkat.
A keverék segítségével könnyen megszabadulhatunk a hasi-és deréktáji zsírrétegtől, de, nyugodtan alkalmazhatjuk a combrészen is, hiszen itt is eredményes lehet.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés