Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Keresztnevek, amelyekbe a siker bele van kódolva – A tiéd is rajta...

Keresztnevek, amelyekbe a siker bele van kódolva – A tiéd is rajta van a listán?

Hirdetés

Minden egyes keresztnév magában hordoz egy jelentést, amely akár sorsunkat meghatározó is lehet. Bár egyik névnek sincs negatív értelmezése, a siker nincs mindegyikbe belekódolva. A következő keresztnevek mindegyike olyan jelentéssel bír, amely viselőjét sikeres életre „ítéli”.

Lássuk, hogy kik ők!

Hirdetés

Alexandra

Görög-latin eredetű női név, jelentése: harcra kész, oltalmazó.

Az ilyen nők nagyon erősek és magabiztosak. A céljaik érdekében mindent megtesznek. Vonzóak, intelligensek, megértőek és szociális természetek.

Anna

Héber eredetű női név, jelentése: Isten kegyelme, kellem, kecsesség, báj.

Az ilyen nők igazán kellemes személyiségek, akik könnyen lenyűgözik a férfiakat a környezetükben. Kedvesek, figyelmesek, remek szépérzékkel megáldottak. Olyanok, akár egy lágy fuvallat a forró nyári melegben.

Andrea

Latinosított görög eredetű női név, jelentése: férfias.

Természetesen a jelentés semmilyen összefüggésben nincs a nő külső jegyeivel, sokkal inkább a kitartását, bátorságát szimbolizálja. Erős intuíciós képességgel rendelkezik. Gyorsan gondolkodó, jó elemző és független természet, akit nem lehet irányítás alá vonni. Minél közelebb kerül hozzá valaki, annál jobban megkedveli.

Kármen

Héber-spanyol eredetű női név, jelentése: kert.

Életvidám természet, akivel az együtt töltött idő mindig örömteli. Képes pozitivitását ráragasztani környezetére. Bár érzékeny típus, mégis nagyon gyakorlatiasan tud mozogni a világban és nem retten meg a legnagyobb akadályoktól sem. Kézben tartja a gyeplőt és mindig eléri a céljait.

Krisztina

Latin eredetű női név, jelentése: Krisztushoz tartozó.

Az egyik legideálisabb barátnő, feleség, akit egy férfi el tud képzelni maga mellett. Szenvedélyes, de egyben megértő, támogató, szeretetteljes, intelligens, jó kedélyű természet. Nem csak a férfiak körében népszerű, de az egész környezete számára.

Ilona

Görög eredetű női név, jelentése: Nap, napsütés, fényes.

Felelősségteljes, méltóságteljes személyiség, akinek igen fejlett a kommunikációs készsége. A problémákat logikai oldalról, eszmefuttatások révén igyekszik megoldani. Családcentrikus természet, aki bármit megtesz szeretteiért és ideje legnagyobb részét is az ő társaságukban tölti.

Júlia

Latin eredetű női név, jelentése: ragyogó.

A képzeletek világában és a valós világban is tökéletesen érzi magát. Sokat álmodozik, ám jól tudja, hogy mikor kell két lábbal a földön maradni és helyt állni a gyakorlatias életben. Nem egy elveszett lélek, aki mindig talál megoldást minden kérdésre és feladatra. Romantikus típus, szíve szavát soha nem hagyja figyelmen kívül.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...