Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Jó apa lesz belőled? Tudd meg, mit mondanak a csillagok!

Jó apa lesz belőled? Tudd meg, mit mondanak a csillagok!

Alapjában véve vannak olyan személyek, akik saját bevallásuk szerint nem kedvelik annyira a gyerekeket, nincs türelmük hozzájuk. Van, aki úgy gondolja, hogy belőle nem válna jó szülő. Tudd meg, hogy melyik az a csillagjegy, akiből a legjobb apa lehet.

Kos

A Kos szülő azt szeretné, hogy gyereke mindent megkapjon az életben, amire csak szüksége lehet. Minden vágya az, hogy gyereke sikeres, és elismert legyen. Állandóan ott áll mellette, hogy támogassa az életben.

Bika

Nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott. Nem akar semmit ráerőltetni a gyerekére, de minden lépésében, és döntésében támogatja. Nagylelkű, és vicces. Ha fegyelmezni kell, nagyon szigorú.

Ikrek

Bár nagyon fontos számára a gyereke, mégis sok időt tölt a munkahelyén, és eléggé elfoglalt. Ha ideje jut egy kis kikapcsolódásra, akkor nagyon szórakoztató, és sokat játszik a gyerekkel. Nagyon sokat mesél neki, és számos dologra megtanítja.

Rák

A Rákok az összes csillagjegy közül a legmegbízhatóbb apák. Nagyon háziasok, sok időt töltenek otthon, imádnak a családjukkal lenni. A gyerekre mindig van idejük, szívesen foglalkoznak vele.

Oroszlán

Az Oroszlánok nagyon szigorúak, és igényes apák. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy tökéletes életet biztosítsanak a családjuk számára. Vigyáznak arra, hogy soha ne veszítsék el a gyerekük bizalmát.

Szűz

Szeretetét nem a szavakon, hanem tettein keresztül mutatja ki. Sok idő tölt a gyerekével, imádja tanítani, és játszani vele. Azt szeretné, ha az ő gyereke lenne mindenben a legjobb.

Mérleg

Nagyon magas a gyerekével szembeni elvárása, mégis sokat foglalkozik vele, és arra törekszik, hogy a lehető legboldogabb legyen. Ha nem is mutatja ki mindig, de nagyon szereti, és büszke a gyerekére.

Skorpió

Nagyon határozott, és állandóan rendre, fegyelemre inti a gyereket. Mindenben támogatja, ő csak azt szeretné, hogy gyereke boldog, és sikeres legyen.

Nyilas

A Nyilasok nagyon játékosak, éppen ezért könnyen megtalálják a gyerekekkel a hangot. Főleg a kis gyerekekkel nagyon jól kijönnek, sokat játszanak, de később sem adódik különösebb gond.

Bak

Kissé konzervatívak, és fontosak tartják, hogy gyerekeik a hagyományos értékek tisztelői legyenek. Néha kissé nehezen fegyelmeznek, de odafigyelnek arra, hogy gyerekeik helyesen viselkedjenek.

Vízöntő

A legjobb apák közé tartozik. Leginkább azt várja, hogy a gyereke kicsit nőjön, hogy számos hasznos dolgot tudjon tanítani neki. Kisebb viták alakulhatnak ki köztük, hiszen soha nem hagyja az utolsó szót másra.

Halak

A csendes apa mindig arra ösztönzi a gyerekét, hogy barátkozzon, építse ki a szociális kapcsolatait. Nagyon szereti a gyerekeit, megtanítja őket, hogy hogyan mutassák ki érzéseiket.

loading...