Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Különleges jelentéssel bír, ha itt van rajtad anyajegy!

Különleges jelentéssel bír, ha itt van rajtad anyajegy!

Hirdetés

Az anyajegyek különleges jelentéssel bírnak, függetlenül attól, hogy épp hol helyezkednek el rajtunk. Nagyon kevesen vannak ennek tudatában, pedig meg sem gondolnánk, hogy milyen különleges üzenetet hordoz egy-egy anyajegy!

Nézd meg az alábbi képeket és hasonlítsd össze, hogy neked hol van anyajegyed!

hol van rajtad anyajegy

1. Homlokon

Ha a homlokod bármely részén anyajegy található, az azt jelenti, hogy olyan különleges életed van, akinek állandóan utaznia kell a munkájából adódóan. Ha az anyajegyed kicsi, az azt jelenti, hogy sikerekre számíthatsz minden utad végén, ha az anyajegyed nagyobb, akkor akadályokkal kell szembenézned, hogy elérd a célod.

2. Szemöldök között

Ha a szemöldököd között van anyajegyed, akkor a karrieredben folyamatos előreléptetésekkel kell számolnod. Emiatt gyakran kivívhatod mások irigységét. Ha az anyajegyed kicsi, akkor híres ember lesz belőled, ami körülbelül 28 éves korodra várható. Ha az anyajegyed nagyobb, akkor sok kényes helyzettel kell szembenézned, hogy sikeres lehess.

3. Szemöldök alatt

Ha a szemhéjadon, a szemöldököd alatt helyezkedik el anyajegyed, akkor nehezen szakadsz el az otthonodtól. Ha kicsi az anyajegy, akkor egy sokoldalú személyiség vagy, társaságkedvelő ember, akiből könnyen válhat vezető. Ha az anyajegyed nagyobb, akkor visszafogottabb vagy, aki számára nehezebb a boldogulás az élet minden területén.

4. Ajak környékén

Ha az anyajegyed valahol az ajkad környékén helyezkedik el, akkor nagyon barátságos személy vagy, aki jól kijön másokkal és népszerű mindenhol. Sikeres és boldog életed lesz, akinek nem kell megküzdenie semmiért, amije van.

5. Arcon

Ha az arcodon található anyajegy, akkor folyamatos teljesítményeket kell elvégezned a munkahelyeden. Folyamatosan változik az anyagi életed, vagy nagyon fent, vagy nagyon lent vagy. Bármilyen helyzetből képes vagy talpra állni, egész életed során rengeteg irigy emberre kell számítanod.

6. Tenyéren

Ha a tenyereden található anyajegy, akkor ambiciózus, okos ember vagy, aki anyagilag mindig a megfelelő döntéseket hozza. Sikeres vezető válhat belőled, ha te is úgy akarod. Ha nő vagy, akkor vedd át az irányítást az otthonodban, mert egyedül te vagy rá képes!
Szerző: tudasfaja.com
Hirdetés