Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Január 11-én megnyílik a 111-es mágikus portál, hogy segítsen szakítani a múlttal,...

Január 11-én megnyílik a 111-es mágikus portál, hogy segítsen szakítani a múlttal, eltávolodni minden rossztól és új életet kezdeni.

Hirdetés

Az univerzum nem ismer határokat, amikor a sebesült lelkek gyógyításáról van szó. A varázslatos 111-es portál január 11-én nyílik meg, hogy segítsen szakítani a múlttal, eltávolodni minden rossztól és új életet kezdeni. Most megtanulunk igazán élni.

 

Hirdetés

2023 első napjaiban, egy új fejezet kezdetén olyan pozitív energiák keringenek az Univerzumban, amiket nehéz lenne figyelmen kívül hagyni. Most mindenki igyekszik rendet tenni az életében, listát készít az álmairól és a terveiről, és készen áll egy új fejezetre.

Január 11-e egy varázslatos nap, amely nemcsak az 1-es szám energiájával töltődik fel, hanem a 111-es szám isteni energiájával is. Lehetséges, hogy ez lesz a legszerencsésebb napunk ebben a hónapban.

A 111 egy mágikus portál megnyitását jelenti, amely közelebb visz minket az Univerzumhoz. Pontosan ott tartunk az életben, ahol lennünk kell és az, ami most történik majd, a sorsunk részét képezi.


A 111-es szám ereje a numerológiában

A numerológiában az 1-es szám magas, rendkívül erős rezgéssel rendelkezik. Gondolj arra, milyen érzés lenne, ha mindig az első helyen lennél – ez az a fajta energia, amit ez a szám jelent.

Az 1-es szám az új kezdetek rezgését rejti magában. Bátorságot és cselekvést jelképez a célok elérése érdekében. A mindennapi életben is egy kiindulópontot jelöl, hiszen minden hónap és sok számsor is ezzel a számmal kezdődik.

Az 1-es szám a következő témák rezgéseit tartalmazza: karma, stabilitás, erő és akarat, szabadság, végtelen bőség, bölcsesség, szeretet, egyensúly, intuíció és önvizsgálat.A 111 az 1-es hármas energiája, és minden álmod megnyilvánulásának jele. Ez egyben a spirituális ébredés jele és az Univerzum üzenete, hogy jó úton jársz. Ha gyakran látod a 111-es számot, gondolj arra, hogy az isteni energia a te oldaladon áll, és vezet, irányít, támogat azon az úton, amelyen haladsz. Összhangban vagy a céloddal.

Mit kell tenned január 11-én, hogy kihasználd a 111 varázslatos erejét?

Mindannyian tudjuk, hogy a január a merész új kezdetek hónapja. Most képzeld el ennek az amúgy is hihetetlen energiának a kettős kitörését – ez érkezik most el az életedbe, hogy segítsen elérni a céljaidat.

Mit tanácsol nekünk az Univerzum?

Az energia intenzitásának növekedésével ajánlott ezt az időszakot a fegyelem, az elkötelezettség és a türelem fejlesztésére fordítani. Akár készen állunk rá, akár nem, a dolgok drámaian megváltoznak.A kozmikus átalakulás során nyitva kell tartanunk a szívünket és az elménket, tele együttérzéssel és szeretettel. 2022-ben meg kellett vizsgálnunk az életünket és vágyainkat, be kellett zárnunk azokat az ajtókat, amik már nem vezettek sehová, és olyan utakra kellett lépnünk, amelyek a bőséghez és a spirituális összhanghoz vezettek. A 2023-as év és ez a varázslatos portál spirituális fejlődésre invitál bennünket. Már nem tekinthetünk hátra, itt az ideje, hogy nagy bátorsággal, integritással és az Univerzum tervében bízva haladjunk előre.

Január 11-én az energia 1:11, 13:11, 11:11, 23:11, valamint 3:33 és 13:33 órakor éri el a csúcspontokat.

Hogyan hasznosíthatjuk az Univerzum energiáját ebben az időszakban:

1. A tudatos, teljes figyelem gyakorlásával

A mindfulness gyakorlása nagyszerű módszer a mindennapi életben. Ha lelassítunk, és időt szánunk arra, hogy megfigyeljük, mit teszünk, érzünk és gondolunk, akkor megláthatjuk azokat a dolgokat, amik nem felelnek meg nekünk, és helyet adhatunk annak, ami igazán boldoggá tesz.


2. A személyes terünk és az életünk leegyszerűsítésével

Azzal, ha rendet teremtünk magunk körül, és rendszerezzük a dolgokat, csodákat érhetünk el az energiák terén.

3. A múlt elengedésével

Ami történt, megtörtént. De ez már mind nem számít, mert már a múltban van, és többé nem létezik. Ideje lapozni, és újrakezdeni. Az univerzum esélyt ad nekünk egy új kezdetre, és jobb, ha élünk ezzel a lehetőséggel.

4. A hála kifejezésével

A legegyszerűbb cselekedet, amellyel egyensúlyba hozhatjuk az energiáinkat, ha kifejezzük a hálánkat az életünk részét képező emberekért és dolgokért. Abban a pillanatban, amikor elkezdjük értékelni az élet jóságát, hihetetlen változást fogunk észrevenni gondolkodásmódunkban és a jelenlegi életminőségünkben.A mantra, amire szükséged van január 11-én a csillagjegyed értelmében:

Kos

Erős vagyok. Büszke vagyok magamra. Győztes vagyok, és minden nap szerencsésnek érzem magamat. Ma azért küzdök, amit igazán akarok.

Bika

Nincsenek problémák, csak lehetőségek. Életem minden egyes lépésével csodálatos dolgokat tanulok. Minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy elérjem a céljaimat, és valóban boldog lehessek.

Ikrek

Hiszek benne, hogy az Univerzum az én oldalamon áll. Hiszek benne, hogy minden lépésem során irányítani fog. Hiszek abban, hogy eljutok oda, ahová szeretnék. Nem állok meg, megyek tovább előre.

Rák

Elengedek minden félelmet és kétséget. Most úgy döntök, hogy megszabadulok minden pusztító kétségtől és félelemtől. Elfogadom magamat, és békét teremtek az elmémben és a szívemben. Szeretve vagyok és biztonságban vagyok.

Oroszlán

Pontosan ott vagyok, ahol lennem kell. Nem hagyom, hogy bárki vagy bármi visszatartson. Folytatom az utamat, és élvezem ezt a különleges utazást. Szeretem azt a személyt, akivé válok.


Szűz

Hiszek abban, hogy képes vagyok a saját utamat létrehozni. Hiszek a lélekben rejlő hihetetlen energiában. Hiszek a szívem mélyén megfogalmazódott álmokban. Az életem csodálatos, és örülök, hogy a részese lehetek.

Mérleg

A pozitív változás folyamatában vagyok. Olyan módokon fejlődök, amik teljessé tesznek engem. Most csak jó dolgok juthatnak el hozzám. Most egészséget, boldogságot, jólétet és lelki békét sugárzok.

Skorpió

Az élet támogat engem. Arra lettem teremtve, hogy kiteljesedjek. Hiszek az életben, és abban, hogy minden pillanatban mellettem áll. Biztonságban vagyok.

Nyilas

Szembenézek minden félelmemmel, és továbblépek. Semmi sem tarthat vissza. Semmi sem tarthat vissza az álmaimtól. Nem adom fel, teszek egy lépést előre.


Bak

Szelíden nézek önmagamra. Megbocsátom magamnak az elkövetett hibákat, tanulok a múltból és továbblépek. Elengedek minden negatív gondolatot, mert tudom, hogy a legjobbat érdemlem. Megtanulom igazán szeretni önmagamat.

Vízöntő

Hiszek magamban és nagy bátorsággal cselekszem. Bízok abban, hogy az élet a lehető legtöbb jót hozza a számomra. Boldogságot, tisztaságot és tudást keresek.

Halak

Pozitivitással és inspiráló szavakkal táplálom az elmémet. Ma mindent megteszek annak érdekében, hogy egy újabb lépést tehessek előre. Teljes szívemből küzdök azért, amit akarok, és nem adom fel, amíg el nem jutok oda, ahol lenni szeretnék.

Hirdetés