Kezdőlap AKTUÁLIS Itt az első közös fotó Mazsiról és az új párjáról

Itt az első közös fotó Mazsiról és az új párjáról

Hirdetés

Úgy tűnik, egyre komolyabbra fordul Berki Mazsi szerelme a titokzatos üzletemberrel. A férfi a tenyerén hordozza, ezúttal a reptéren kapták őket lencsevégre együtt utaztak külföldre.

 

Hirdetés

Mindent megad Berki Krisztián özvegyének az új párja, ezt nem túlzás álltani. Mint a Blikk megírta, Mazsit valószínűleg a szerelme segítette hozzá, hogy egy AMG G63 luxusautóval járhasson, amely megközelítőleg 75 millió forintba kerül. A férfi tejben-vajban füröszti, egy külföldi utazásra is elvitte. Ugyanis vasárnap kora délután a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren örökítette meg őket olvasóriporterünk.

– Elég feltűnő volt, amikor az a hatalmas kék G-Mercedes leparkolt, rögtön felismertem az autót. Mazsi és egy izmos férfi szállt ki belőle. Berki özvegyével volt a kislánya is. Nagyon jó kedve volt, láthatóan ki van virulva, a férfi a derekát is átkarolta, úgy tűnik, tökéletes a harmónia, nagy a szerelem. A 2-es terminálhoz igyekeztek, együtt csekkoltak be és utaztak el valahová – árulta el a neve elhallgatását kérő szemfüles olvasóriporter, akinek természetesen jár a tíz ezer forint.

Habár Mazsi szerepel majd a TV2 táncos műsorában, a Dancing with the Starsban, a bőrönd méretéből ítélve maximum néhány napig halaszthatja el a próbákat, és velük tartott Berkivel közös kislányuk, Emma is.

Berki Mazsira néhány hónappal ezelőtt talált rá a szerelem a vidéki egyedülálló édesapa, Zoltán személyében. A férfi sikeres vállalkozó, így nemcsak lelki, hanem anyagi támaszt is tud nyújtani az elhunyt celeb özvegyének. A férfi láthatóan igyekszik megadni neki a luxust, amihez hozzászokott: a méregdrága autó és a hirtelen jött külföldi kirándulás is erre utalnak, de valószínűleg nem ez az első közös útjuk, Berki édesanyja korábban már elárulta, hogy egy férfi társaságában nyaralt a menye.

– Amikor hazajött Baliról, és felhívtam, akkor már Siófokon nyaralt, mégpedig nem kettesben a kis Emmával. Akkor azt mondta nekem, Krisztián egyik barátjával utazott a Balatonhoz. Ezt akkor furcsálltam is, de nem tettem szóvá neki – mondta néhány hete lapunknak Júlia, akit már ekkor megdöbbentett, hogy fiának özvegye ilyen hamar túltette magát a gyászon, és négy hónappal később új férfi mellett megtalálta a boldogságot.

A képeket ide kattintva nézheted meg! 

Hirdetés