Kezdőlap AKTUÁLIS Itt a TESCO nagy bejelentése – Minden vásárlónak szól az üzenet

Itt a TESCO nagy bejelentése – Minden vásárlónak szól az üzenet

Hirdetés

A Tesco visszahívást rendelt el különböző kiszerelésű TS Ruszli termékeivel kapcsolatban, mivel nem megfelelő tisztítottságot, zsigerelést és zavaros felöntőlét azonosítottak bennük.

 

Hirdetés

Erről a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) adott ki figyelmeztetést. A visszahívás a 200, 400, 500 és 1000 grammos termékeket érinti, és a Nébih honlapján megtalálhatók az azonosításhoz szükséges részletek.

A fogyasztókat felszólítják, hogy ne fogyasszák el az érintett TS Ruszli termékeket, és a visszahozatalhoz forduljanak az eredeti vásárlási helyükre. A vételárat akár nyugta nélkül is visszafizetik az érintetteknek.A Tesco és a Nébih együttműködése fontos lépés a vásárlók biztonságának és egészségének védelmében.

A vállalat és a hatóságok azonnali intézkedéseket tesznek annak érdekében, hogy minimalizálják az esetleges egészségügyi kockázatokat, és biztosítsák a fogyasztók számára a helyes és biztonságos élelmiszerekhez való hozzáférést.A vásárlóknak ajánlott szorosan követniük az érintett termékekkel kapcsolatos híreket és útmutatásokat a Nébih hivatalos honlapján.

Hirdetés
loading...