Kezdőlap AKTUÁLIS Itt a Lidl bejelentése – indul a roham, minden vásárló figyeljen!

Itt a Lidl bejelentése – indul a roham, minden vásárló figyeljen!

Hirdetés

Csütörtökön, július 11-én, megnyitja kapuit a Lidl első szerszám-mintaboltja Biatorbágyon, a Premier Outlet területén.

 

Hirdetés

Az új üzlet célja, hogy a vásárlók közelebbről is megismerkedhessenek a népszerű és kedvező árú Parkside termékekkel.

Széles termékválaszték és minőség

A Lidl akciós kiadványában megjelent információk szerint a bemutatóüzletben számos Parkside szerszám és kiegészítő lesz elérhető.

A Parkside termékek az elmúlt években jelentős népszerűségre tettek szert a vásárlók körében, hiszen kedvező áruk ellenére magas minőséget kínálnak.

A Tudatos Vásárlók Egyesülete legutóbbi tesztje során például az akkumulátoros fúró-csavarozójuk több nagy márkával is versenyképesnek bizonyult.

Az eszköz nemcsak ár-érték arányban kiemelkedő, hanem teljesítményében is felveszi a versenyt a drágább termékekkel. A termék tesztjének részletei itt olvashatók el.

Különleges akciók és bemutatók
Az új bolt megnyitása alkalmából a Lidl különleges akciókkal és bemutatókkal várja a vásárlókat. Az üzlet kínálatában szerepelni fognak olyan innovatív eszközök is, mint az óriási akkupakk, amely kempingezéshez és napelemes rendszerekhez is ideális. Ennek a terméknek a tesztjét is elolvashatják az érdeklődők.

Elhelyezkedés és nyitvatartás

A Parkside bemutatóüzlet Biatorbágyon, a Premier Outlet területén található, ahol július 11-én 10 órakor nyílik meg.

Az outlet központ könnyen megközelíthető helyen van, ami még vonzóbbá teszi a vásárlást azok számára, akik kedvező árú és minőségi szerszámokat keresnek.

A Lidl első szerszám-mintaboltjának megnyitása új lehetőséget kínál a vásárlóknak, hogy személyesen is megismerkedjenek a Parkside termékekkel és kihasználják a különleges akciókat.


Az új üzlet nemcsak a szerszámkedvelők, hanem a házi barkácsolók és a professzionális felhasználók számára is vonzó célpont lesz. Az áruházlánc ezzel a lépéssel tovább erősíti pozícióját a piacon, és még közelebb hozza a minőségi szerszámokat a magyar vásárlókhoz.

Hirdetés